BIST 10.055
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.433,15
HABER /  GÜNCEL

Reina saldırı görüntüleri saldırganın en net kaydı

İSTANBUL Reina saldırısının yeni görüntüleri çıktı. Reina görüntülerinde saldırganın yüzü de ilk kez görüldü. Görüntülere göre saldırgan içeri girerken montlu içerde kıyafet değiştirmiş.

Abone ol

İstanbul'da yeni yıl kutlamaları sırasında Reina'da düzenlenen terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybetti, 65 kişi yaralandı. Reina görüntülerinde yeni çıkan kayıt dehşeti daha iyi anlatıyor.

Yeni görüntüler saldırganın Reina'ya ateş açarak girerken ki anından. Reina güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırgan çok daha net görünüyor.


Reina içine saldırgan ateş açarak yürürken, onun gelişini gören kişiler kendilerini can havliyle yere atıyorlar. Saldırganın Reina'ya girişindeki görüntülerinde sakin hali dikkat çekiyor. Silahı ateşleyerek giren saldırgan acele de etmiyor, panik de yapmıyor. Bu durum da görüntüleri izleyen güvenlik görevlilerine onun profesyonel biri olduğunu düşündürtüyor.


İçeri girdikten sonra şarjör değiştiren Reina saldırganı rastgele insanları tarıyor. Reina saldırganının olaydan sonra kaçmış olması ise daha büyük bir muamma. Bu durum onun mekanı tanıdığı ve içerden yardım aldığı kuşkusunu yarattı.


Reina saldırganı ortaya çıkan yeni görüntülerde kot pantolon ve mont giymiş olarak görülüyor. Olay gecesinde ise saldırganın noel baba kıyafetli olduğu söylenmişti. Bu da saldırganın içerde kıyafet değiştirdiği ihtimalini gündeme getirdi. İşte yeni ortaya çıkan Reina saldırı görüntüleri;