BIST 10.159
DOLAR 32,25
EURO 35,20
ALTIN 2.475,64
HABER /  GÜNCEL

Saldırgan köpeği boğarak kurtuldu!

İstanbul'da denizde yüzen çocuğa köpek saldırdı! Yüzünden yaralanan çocuk, köpeği boğarak sahile çıkmayı başardı.

Abone ol
Kartal'da denizde yüzen çocuğa köpek saldırdı. Olayda yüzünden yaralanan çocuk, köpeği suda boğarak canını son anda kurtardı.

Olay Rahmanlar mevkiindeki eski TEKEL İskelesi'nde yaşandı. Bir süredir mahallede bulduğu köpeği besleyen ve sahiplenen Okan Arslan, köpeğini gezdirmek için arkadaşları ve 14 yaşındaki akrabası Yunus Yeltek ile birlikte TEKEL' tesislerine ait eski iskeleye geldi.

Gençler burada bir süre köpeği gezdirdikten sonra Yunus Yeltek, serinlemek için denize girdi. Bu arada köpeğin sahibi Arslan, köpeğinin serinlemesi için denize girmesini istedi.
İddialara göre Yeltek'in uyarılarına aldırmayan Arslan, köpeğin tasmasına bağlı kayışı serbest bırakarak suya atlamasını söyledi. Saldırgan olduğu ileri sürülen köpek, suda Yeltek'e saldırmaya başladı. Yaşanan boğuşmada köpek tarafından yüzü ve kulağından ısırılan Yeltek, tasmasından tutmayı başardığı köpeği suyun altına bastırarak boğdu. Yüzünden derin yaralar alan Yeltek, son anda karaya çıkmayı başardı.

Çağrılan ambulans ile Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yeltek'in ilk müdahalesi acil serviste yapıldı. Yeltek daha sonra enfeksiyon hastalıkları kliniğine ardından da yaralarının dikilmesi için plastik cerrahi servisine alındı.

Olayı gören diğer çocuklar da köpeğin sahibi tarafından serbest bırakılmasıyla suya atlayarak Yeltek'e saldırmaya başladığını belirtti. Çocuklar köpek ile Yeltek arasında bir süre boğuşma yaşandığını ve Yeltek'in köpeği suda boğarak canını kurtardığını söyledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.