BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Sakık'tan Erdoğan'a neşterli cevap!

BDP Milletvekili Sırrı Sakık Başbakan Erdoğan'a cevap verdi. Sakık'ın Twitter'dan yayınladığı mesajlar çok tartışacak gibi görünüyor.

Abone ol

İNTERNETHABER- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Meclis'te yaptığı konuşmanın yankıları sürüyor. İki dil tartışmalarına son noktayı koyan Erdoğan'ın "kimseye ülke üzerinde ameliyat yaptırmayız" sözleri güne damgasını vurmuştu.

Başbakan Erdoğan'ın bu sözlerine BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın ardından BDP Milletvekili Sırrı Sakık da cevap gecikmedi. Sakık'ın Twitter'dan yayınladığı mesajlar tartışma yaratacağa benziyor...


BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Başbakan Erdoğan'ın "kimseye ülke üzerinde ameliyat yaptırmayız" sözlerine Twitter üzerinden cevap verdi. İşte "tıpta gerekirse ameliyat yapılır" diyen Sakık'ın tartışma yaratacak o mesajları...

"Başbakan dünkü görüşmelerde çok gergindi.Konuşmasının büyük bir bölümünü BDP ye ve Kürtlere ayırdı..

Çünkü BDP Bütçe görüşmelerine damgasını vuran tek siyasi partidir,gündem oluşturan tek siyasi partidir.
AKP nin halkın yararına olmayan siyasetini teşhir eden tek siyasi harekettir..saldırının boyutu budur. Bitliste ve Muşta Kürt Halkı diyor.. Ankara'ya gelince hepimiz Türküz diyor.

12 Eylül Anayasasını kökten değiştireceğini söylüyor,bir taraftanda darbeci generallerin getirdiği..
iyasi partiler yasası seçim kanunundan nemalanarak iktidar olmak istiyor..

Dünyada olmayan yüzde 10 luk barajı savunarak Demokrasi mücadelesi verdiğini sanıyor,bir taraftan 12 Eylül ve Evren den hesap soracağını topluma vaad eden Başbakan, Kürtlere ve Demokrasi güçlerine karşı "Evrenleşiyor"..

Başbakan ameliyat yaptırtmam diyor ama,bir hastanın ameliyat sorunu varsa Tıp, hastanın sağlığı için ameliyat edilmesini emreder.

Fakat Başbakan kötü bir cerrah olduğunu unutmamalı, toplumun yaralarına neşter atıp dikmeyen ve tedavi etmeyen de kendisidir..

Biz böylesi yolculuklara çıkarken dönüp arkamıza bakmayız,çetele tutmayız.Acı çekmeden hiçbir halk özgürlüğe kavuşamaz..

Bu coğrafyanın halkı çok acılar çekti, artık yaralarımızın sarılması zamanıdır..Artık herkes kirli ve paslı dilinden kurtulmalıdır..