BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,36
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Sakarya Valiliği 20 Şubat okullar tatil mi?

20 Şubat okullar tatil mi sorusuna Sakarya Valiliği 'nden açıklama geldi. Sakarya Valiliği yarın yani cuma günü okulları tatil etti.

Abone ol

SAKARYA Valiliği yoğun kar yağışı sebebiyle 20 şubat okulları tatil ettiğini açıkladı. İstanbul Valiliği ise okullar tatil mi sorusunun yanıtını akşam vereceğini duyurdu.

Sakarya Valiliği 'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş başkanlığında gerçekleştirilen olağanüstü toplantısında, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında bir gün daha eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ve hamilelerin de yarın idari izinli sayıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Sevgili öğrencilerimizin olumsuz hava şartlarından dolayı öğretime ara verilmesinden doğan zamanı verimli kullanarak derslerindeki eksiklikleri tamamlamaları, kişisel gelişimlerini arttırıcı faaliyetlerde bulunmaları en büyük temennimizdir. Değerli öğrencilerimize derslerinde başarılar dileriz."