BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Nur Bozar'dan müjde ekranlara dönüyor

Bu Tarz Benim'in eski yarışmacısı Nur Bozar, yakında ekranlara dizi ve sinema projeleriyle dönmeye hazırlanıyor.

Abone ol

Bu Tarz Benim'in eski yarışmacısı Nur Bozar, yakında ekranlara dizi ve sinema projeleriyle dönmeye hazırlanıyor. Nur Bozar güzelliği ile fazla bir fan kitlesine sahip.

'Bu Tarz Benim'le ünlenen Nur Bozar hakkında pek çok iddia ortaya atılmıştı.Ekrana gelecek bir yarışma programında, Nur Bozar'ın sahne arkası sunuculuğunu üstleneceği konuşuluyordu. Hatta Bozar'ın kadrodan çıkartıldığı ve bunun nedeni olarak, 'Bu Tarz Benim'in eleme geccesinde yaşadıkları gerginliğin sebep olduğu iddia edilmişti.

Bu iddiaların aksine, Nur Bozar'ın kendisine gelen iki teklifi de kabul ettiği öğrenildi. Bozar'ın menajeri Habertürk'e yaptığı açıklamada, "2 tane çok büyük yapım şirketiyle görüştük ve anlaştık. Biri dizi diğeri ise bir sinema filmi. Sadece imzalar kaldı" dedi.Nur Bozar uzun zamandır beraber olduğu sevgilisiyle Nisan ayında evleneceğini söylemişti.

ekran-resmi-2015-02-19-09.57.14.png

NUR BOZAR KİMDİR?

1990 doğumlu, 24 yaşında.Üniversite öğrencisi ve ayrıca mankenlik/oyunculuk yapıyor. 2009'da Best Model yarışmasına katıldı, dereceye giremedi . 2012 Miss Model Of Turkey yarışmasında 'Basın Güzeli' ödülünü kazandı. 2014 yılında Bu Tarz Benim yarışmasına katıldı.