BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,06
ALTIN 2.503,34
HABER /  MAGAZİN

Sahnede aşk tazelediler

Bülent Ersoy ve eşi Armağan Uzun Aydın'da aynı sahneyi paylaştılar..

Abone ol

Aydın Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi gerçekleştirilen ''Altın İncir Kültür ve Sanat Festivali'', Bülent Ersoy ve eşi Armağan Uzun'un verdiği konser ile sona erdi.

Aydın İstasyon Meydanı'nda düzenlenen ve yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konserde, ilk olarak Armağan Uzun sahne aldı. Türk Halk Müziğinin ve Türk Sanat Müziğinin sevilen parçalarını seslendiren Uzun, seyirciler arasında bulunan annesi Gülsüm Uzun ve babası Cengiz Uzun'un yanına giderek, ellerini öptü.

Armağan Uzun, sahnede Zeybek oyunu da oynadı. Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in Uzun'a çiçek ve incir vermesi sırasında sahneye düşen fişekler, hoparlörleri yaktı ve yangın tehlikesi yaşandı. Armağan Uzun'un ardından sahneye çıkan Bülent Ersoy'un yoluna kırmızı halı serilip, üstüne beyaz gül ve papatya döküldü.

Sahnede eski ve yeni şarkılarını seslendiren Ersoy, daha sonra seyirciler arasında bulunan kayın validesi ve kayın pederinin yanına giderek, ellerini öptü, hal ve hatırlarını sordu. Sahneye döndüğünde, seyirciler arasında oturan eşi Armağan Uzun'u sahneye davet eden Ersoy, eşi ile birlikte 'Biz Ayrılamayız' şarkısını seslendirdi.

Ersoy, şarkı esnasında eşi ile dans da etti. Daha sonra eşi ile seyircilerin arasına giren Ersoy, vatandaşların ve basın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Eşi ile birlikte sandalye üzerine çıkarak şarkılarını seslendiren Ersoy'a sarılmak isteyen bir hayranı, korumalar tarafından uzaklaştırıldı. Sahnede kısa bir konuşmada yapan Ersoy, 37 yıllık meslek hayatında en iyisini yapmaya çalıştığını, Aydın'da gördüğü ilgiden bunu başardığını anladığını belirterek, ''Ne mutlu ki imzamı en iyi şekilde atmışım'' dedi.