BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL

Tek kurşunla 5 kişiyi vurdu

Aydın'da öfkeli damat kayınpederine tek kurşun attı ama bakın görün neler oldu:

Abone ol

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, damadı tarafından seyir halindeki otomobile açılan ateş sonucu yaralanan kişi direksiyon hakimiyetini kaybedince pazar esnafı 4 kişiye çarptı.

Yaralılarla birlikte hastaneye kaldırılan kayınpeder kurtarılamadı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Abdullah Kollu'nun kızı ile evlenen Gerenkova köyünde berberlik yapan Mesut G, bir süre sonra anlaşamadığı eşi ile boşanma kararı aldı. Mahkemece boşanan çift bugün mal paylaşımı için İncirliova'daki eve geldi.

Evde kayınpederi ile bir süre tartışan Mesut G, daha sonra evden ayrıldı. Olaydan bir süre sonra Adliye binası yakınlarında 35 LDN 68 plakalı otomobili ile seyir halinde olan kayınpederi Abdullah Kollu'yu gören Mesut G, yanında bulunan silahla bir el ateş ateş etti.

Başından yaralanan Kollu, direksiyon hakimiyetini kaybedince Cuma pazarında sergi açan esnafların içine girdi. Esnaflardan dördü yaralanırken, bir lokantanın vitrinine çarparak duran otomobilin sürücüsü, diğer yaralılarla birlikte Aydın Devlet Hastanesinde kaldırıldı.

Yaralılardan Abdullah Kollu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıları durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Mesut G, karakola giderek teslim oldu.