BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Şahinin akıl sağlığı yerinde mi?

Şahin kendisini gözaltına almaya gelen polisleri görünce silahına davranmış! Bunun nedeni ise bir hayli ilginç!

Abone ol

İNTERNETHABER

İbrahim Şahin'in son açıklamaları yeni bir tartışma daha başlattı. İşte o tartışmaların odağındaki soru ise Şahin'in akıl sağlığının yerinde olup olmadığı konusu. Bu konudaki en ilginç açıklama ise dün akşam saatlerinden geldi.

Ergenekon sanığı Eski Özel Harekât Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un bilgisi dahilinde ve Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak’ın talimatıyla 150-300 arası asker ve polisten oluşacak S-1 adlı birimi oluşturmak üzere çalıştığı iddiaları ortalığı karıştı. Şahin'in bu açıklamaları akıl sağlığı konusunda da yeni bir tartışma başlattı.

ŞAHİN'İN AKIL SAĞLIĞI YERİNDE Mİ?

Şahin'in Adli Tıp Kurumu'ndan alınmış bir raporunun olmaması ise tartışmaları biraz daha hararetlendirdi. Bu konudaki en ilginç not ise Star Haber'de Uğur Dündar'dan geldi. Dündar, Şahin'in gözaltına alınırken yaptıkları anlatırken şaşırttı!

ŞAHİN SİLAHINA DAVRANDI

İddialara göre Şahin, kendisini gözaltına almaya gelen polisleri görünce silahına davranır ve vakit geldi mi diye sorar. Şahin'in aslında söylemek istediği şey darbe hazırlığıdır. İşte Dündar, Star Haber'de bunları söyleyen bir kişinin akıl sağlığı konusunda soru işaretleri oluşturduğunu ifade etti. Dündar, Şahin konusunda böyle bir rapor alınması halinde TSK ile ilgili açıklamalarıyla bir kurumun haksız biçimde yıpratılacağını söyledi.