BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şahine ana avrat küfür ettiren isim

Şahin birlikte gözaltına alındığı isimlerden birini duyunca şok geçirdi. Ağzından ağır bir küfür döküldü...

Abone ol

Ergenekon terör örgütü soruşturmasında tutuklanan Özel Harekát Dairesi eski Başkanvekili ve Susurluk hükümlüsü İbrahim Şahin’in gözaltı listesinde Yalçın Küçük’le isminin aynı yerde olduğunu görünce sinir krizi geçirdiği ve cep telefonunu duvara çarparak parçaladığı öğrenildi.

MİTÇİ'LERLE BULUŞURKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Soruşturma kapsamında polisin 8 ay süreyle teknik ve fiziki takibe aldığı Şahin’in, kameralarla adım adım izlendiği ortaya çıktı. Aralarında soruşturma kapsamında tutuklanan üsteğmen Muhammed Sarıkaya’nın da bulunduğu askerlerle şehir dışındaki boş arazilerde sık sık buluşan Şahin’in, bazı MİT görevlileriyle de görüşmeleri kameralara takıldı.

Şahin ismi açıklanmayan ve MİT’te görevli iki alt düzey görevliyle değişik adreslerde buluşurken, polis görüşmeleri saniye saniye kaydetti. Şahin’in gerçekleştirilecek olan suikatler hakkında MİT görevlilerine bilgi verip vermediği ise belirlenemedi.

BENİM O... Ç... İLE NE İŞİM OLUR

Öte yandan Şahin’in gözaltına alındığında polislerle çok ilginç diyalog yaşadığı ortaya çıktı. Kapıya gelen polislerin ellerinde gözaltı listesini gören Şahin, aynı listede Yalçın Küçük’ün de isminin olduğunu görünce sinirlenerek, ‘Bu o... ç.... ile benim ne işim olur’ diyerek tepki gösterdi. Gözaltı işlemleri yapıldığı sırada cep telefonunun istenmesine sinirlenen Şahin, ‘Alın telefonu da alın’ diyerek cep telefonunu duvara fırlattı. Parçalanan telefon daha sonra polislerce delil torbasına kondu.

ŞAHİN'İN HAZIRLADIĞI KONUŞMA 

ŞAHİN, tutuklanmadan önce Savcılık’ta verdiği ifadede Genelkurmay’dan Metin Paşa ile Diyarbakır’dan Bekir Paşa’nın ‘Yeni oluşturulacak terörle mücadele müsteşarlığına atanacaksın’ teklifinde bulunduğunu anlatmış, bu nedenle 300 kişilik bir grup kurmaya başladığını belirtmişti. Hatta evinde  Terörle Mücadele Müsteşarı olunca yapacağı konuşmanın taslağı bile bulunmuştu. ‘Sayın Genelkurmay Başkanım, Komutanlarım’ hitabıyla başladığı konuşmasında kendisine verilen görevin ve duyulan güvenin bilincinde olduğunu vurgulayan Şahin’in şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

‘TÜRK milleti başında bulunduğum bu yeni yapılanmadan emin olmalıdır. Allah’ın İslam ile şereflendirdiği ve Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ün ‘En büyük servetim Türk olarak doğmamdır’ dediği Müslüman Türkleriz. İslam’ın kılıcı olarak müjdelenmiş bir kavimiz. Vatanım, bayrağım ve onurumdur. Tek devlet, tek bayrak ve tek vatan yapımız bölücüler tarafından bozulmaya çalışılıyor. Dış güçlerin ülkemizdeki uzantıları teröre destek veriyor ve bunu siyasi platformda seslendiriyor.’