BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.431,84
HABER /  SPOR

Kezman Fenere geri dönüyor

Sarı lacivertli ekipten Fransa'nın PSG takımına transfer olan Kezman geri dönüyor! Nedeniyse çok acı

Abone ol

Fransız kulübünde aradığı ortamı bulamayan ve 19 maçta 4 gol atabilen Kezman, bir yıllık daha sözleşmesi bulunduğu Fenerbahçe’ye geri dönmek zorunda kalacak.

SEZON başında İspanya Ligi Gol Kralı Daniel Güiza’yı renklerine bağlayan ve yabancı kontenjanını boşaltmak için kadrodaki yabancılardan birini elden çıkarmak zorunda kalan Fenerbahçe’nin PSG’ye kiralık gönderdiği Mateja Kezman geri dönüyor.

GÖZDEN DÜŞTÜ

Geçtiğimiz yıl Süper Ligi Gol Kralı olarak tamamlayan Semih Şentürk’ün gölgesinde kalan, bu sezon da Güiza’nın takıma girmesi ile gözden düşen Sırp oyuncunun yeni takımında da başarısız olması işin rengini değiştirdi.

4 GOL ATABİLDİ

Sarı lacivertli yönetimin sezon sonuna kadar kiralık verdiği Kezman’ı 3.5 milyon Euro karşılığında bonservisi ile birlikte satın almayı planlayan Fransız kulübü bu düşüncesinden vazgeçti. ligde 14 (2’si ilk onbir) Avrupa’da 5 maçta forma giyen Kezman, toplam 4 gol atabildi. Türkiye’den ayrılırken yeni takımında büyük işler yapacağını iddia eden ancak hayal kırıklığına uğrayan ünlü futbolcunun Fenerbahçe ile bir yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. 

KULÜP ARIYOR 

Fenerbahçe yönetiminin bu durum karşısında nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Sezon başındaki Avusturya kampına katılan ve Luis Aragones ile yaptığı birebir görüşme sonrasında ayrılma kararı alan Kezman, şimdiden kulüp arayışı içine girdi. PSG’de de aradığı ortamı bulamayan Kezman’ın menajeriyle yaptığı görüşmede, "Fenerbahçe’den ayrıldığıma pişmanım. Orada bana verilen şansı kullanamadım. Türkiye’den bir başka kulüpte oynayabilirim" dediği öğrenildi. (hurriyet)