BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
HABER /  RAMAZAN

Şahin 'Bayram bir ve birlik olunca güzeldir'

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Abone ol

GAZİANTEP Şahin, mesajında, evlerimize, gönüllerimize misafir olarak gelen bu kutlu ramazan ayının kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini belirtti.

Yüreklerin bu ayın rahmetiyle temizlendiğini, insanın yeniden kendini tanıma fırsatı bulduğunu vurgulayan Şahin, şunları söyledi:

“Komşumuzu, kardeşimizi, dostumuzu bulduk, yetimi, fakiri bulduk. Ramazan bir hatırlatma ayıydı. Bizlere iyiliği, güzelliği, paylaşmayı, kardeşliği hatırlattı. İyilik vaktinde buluştuk. Dilimizle, gönlümüzle, gözümüzle tuttuğumuz oruçlar çok şükür bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyor. Milletçe ortak yaşadığımız bu sevinç ve coşku yuvalarımızı, gönüllerimizi ısıtmaya hazırlanıyor.”

“Bayram bir olunca, birlik olunca güzeldir” diyen Şahin, bayramın gönül bağlarını güçlendirmesi temennisinde bulundu.

İnsanların birbirine sıkıca sarılarak, kardeşlik duygusuyla şefkatle, merhametle, yardımlaşma, anlayış ve sabırla birbirlerini kucaklamalarını isteyen Şahin, şöyle devam etti:

“Bayramımızı anlamlı kılalım. Bu bayramın hem milletimize, hem gönül coğrafyamıza ve acılar içerisinde kıvranan İslam alemine huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini İslam dünyasında, Filistin’de, Gazze’de, insanlığın ilk kıblegahı Mescid-i Aksa’da, Suriye’de dünyanın birçok yerinde kaybetmek üzere olduğumuz insanlık vicdanını harekete geçirmesini, yüreklerimize yeniden şefkat ve merhametle ısıtmasını diliyorum. Bütün İslam âleminin ve vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.”