BIST 9.493
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.487,49
HABER /  DÜNYA

Sahibinin 20 bin eurosunu yiyen keçi akşam sofraya yemek oldu

Sahibinin arazi almak için satıcı beklerken masaya bıraktığı 20 bin euroyu yiyen 'Belka' adlı keçi, sahibi tarafından kesilerek akşam yemeği yapıldı...

Abone ol

SIRBİSTAN'da, Belka adlı keçi, sahiplerinin 20 bin euro’sunu yedi. Sırbistan medyasının haberine göre, Aranđelovac şehri yakınındaki Ranilovic köyünde yaşayan Simic ailesi, 10 hektar toprak almak için 20 bin euro topladı. Satıcıyı bekleyen aile, parayı sayıp masaya bıraktı. 

KAPIYI AÇIK BIRAKINCA... Milena Simic yaşanan olayı şöyle anlattı: "Kayınpeder sabah hayvanlara yem vermek için çıktı ve kapının açık kaldığını fark etmedi. Birkaç yıldır bizde yaşayan keçi Belka, eve girerek masadaki parayı yemeye başladı."

SADECE 300 EURO KALDI... "Bir hışırtı ve gürültü duyunca kocam neler oluyor diye bakmaya gitti ve çok fenalaştı, neredeyse kalbi duracaktı. Belka masadaki tüm parayı yedi, sadece 300 euro kaldı, geriye kalan para çiğnendi ve yutuldu...

KESTİ KIZARTIP YEDİ SONRA DA... Kadın, "Kocam o andan itibaren konuşmuyor, sadece oturup tek bir noktaya bakıyor" diye ekledi. Haberde, keçinin kesilip kızartıldığı da aktarıldı.