BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.494,12
HABER /  GÜNCEL

Soylu'dan Berat Albayrak'la aranız nasıl sorusuna yanıt!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Berat Albayrak arasında YAŞ toplantısı öncesi yaşanan bir an bazı meyda kuruluşları tarafından "birbirlerine omuz attılar" diyerek "kavga var" algısı oluşturulmaya çalışılmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon proramında o görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Berat Albayrak'la aralarında sorun olduğu iddialarına yanıt verdi. Bazı medya organları geçen ağustos ayındaki YAŞ toplantısı öncesi Bakan Soylu ve Berat Albayrak arasında yaşanan bir anı haber yapıp aralarında soğukluk olduğunu iddia etmişlerdi. Kavga var diyerek yaygara koparan ve kavga algısı  oluşturulmaya çalışanlara en güzel cevabı canlı yayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu verdi.

Soylu, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu "40"a konuk oldu. Bakan Soylu, 'Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la aranız nasıl?' sorusunu yanıtladı.

BERAT ALBAYRAK'LA ARAMIZ GAYET İYİ: "Aramız gayet iyi. Kabinede iki arkadaşız. İkimiz aynı futbol takımını tutuyoruz. Eşlerimiz iki iyi arkadaş. Aynı davanın adamlarıyız ve bir mücadele yapıyoruz" diyen Bakan Soylu, şunları söyledi:

ÇOK İYİ YETİŞMİŞ BİR ADAM: Siyaset içerisinde bu tip tezvirat çok yapılır, yapılacaktır da zaten. Berat Bey iyi yetişmiş bir adam. Hakikaten iyi yetişmiş. Aklı hızlı çalışan bir adam. Bunu başka ortamlarda söylediğim için de söyleyebiliyorum. Memleketimizin böyle iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var.

ONLAR DEDİKODU YAPIYORLAR BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ: Ama ne olacak, birilerinin arasında bir takım dedikodular oluşturacaklar ki siyasetin de kendi adına magazini var. O magazin de bir taraftan yürüyecek. Biz işimize bakıyoruz. İşimize bakmaya da devam edeceğiz.