BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Sagopa Kajmer'in Cübbeli Ahmet ile görüntüleri eşini boşayınca...

Sagopa Kajmer ateist çıktı sosyal medya yıkıldı. Sagopa Kajmer eşi Kolera (Esen Güler) ile geçen yıl boşanmıştı. Asıl adı Yunus Özyavuz olan Sagopa Kajmer şarkı sözleri sebebiyle dini derinliği sahip sanılıyordu. Insagram hesabındaki 'yok' lafı ile gündem yarattı.

Abone ol

Sagopa Kajmer adıyla tanınan Yunus Özyavuz isimli ünlü rapçi, sosyal medya hesabından bir takipçisinin dini inancın ne sorusuna verdiği 'yok' yanıtı ile olay oldu. Sogopa Kajmer'i şarkı sözleri sebebiyle herkes 'dini derinlikli' biri sanıyordu. Sagopa Kajmer'in 'ataist çıkması' hayranlarını şaşkına çevirirken Nihat Doğan'dan da 'Sagopa'nın dini inancı yokmuş. Şaka mı bu?' diye tepki geldi.

SAGOPA KAJMER ATEİST Mİ? : Sagopa Kajmer'in ortalığı karıştıran mesajı bir takipçisinin sorusu üzerine geldi. Instagramda Hayranları Sagopa Kajmer'in hesabının hacklendiğini düşünerek ''O kadar derinden dini anlatan bir adam ateist olamaz. İnşallah hesapların hacklenmiştir. Bunu başka türlü kimseye açıklayamam' diye yazdılar.

Sagopa Kajmer'in dindar mazisini bilen bir hayranı da ünlü rapçiye 'Hala İslam dinine düşkün müsün abi' diye sordu. Yanıt yine tek kelime ile 'hayır' oldu.


CÜBBELİ'NİN ÖĞRENCİSİ OLMUŞTU
: Sagopa Kajmer'in dini inancın ne sorusuna verdiği 'yok' yanıtı mazisi sebebiyle olay oldu. Sagopa Kajmer bir dönem Cübbeli Ahmet Hoca'nın cemaatine dahil olmuştu.

Cübbeli'nin sohbetlerinde sıkça boy gösteren Sagopa Kajmer bu sayede 'dindar' gençlikten kendisine geniş bir hayran kitlesi edinmişti.

Bir dönem Cübbeli Ahmet'in dizinin dibinde oturan Sagopa Kajmer sadece Kur'anı Kerim'i baz aldığını söylediği için 'hadis inkarcısı' olarak eleştirilmişti.

NEREDEN NEREYE : Sagopa Kajmer'in bu görüntüsü 2000'li yıllara ait. Dindar profili çizdiği o dönemden bugüne hayatı bambaşka bir hal aldı. Geçen Kasım ayında boşandıktan sonra uzun zamandır sesi çıkmayan Sagopa Kajmer şimdi karşımıza 'ateist' olarak çıktı.

SAGOPA KAJMER EŞİ KOLERA'DAN NİYE BOŞANDI : Sagopa Kajmer'in Kolera takma adını kullanan eşinin gerçek ismi Esen Güzel. Sagopa Kajmer ve eşi 11 yıllık evliliklerini 2017 yılının Kasım ayında bitirdiler. Sagopa Kajmer gibi eşi Kolera (Esen Güler) da müzisyendi. Sagopa Kajmer ile birlikte 2010 yılında 'Bendeki Sen' albümünü yaptılar. 2010 yılında ilk kez düzenlenen TRT müzik ödüllerinde; halkın oylarıyla belirlenen Yılın Albümü dalında bu albümle ilk beşe girdi. 

SAGOPA KAJMER KİMDİR ASLEN NERELİ: Sagopa Kajmer'in gerçek ismi Yunus Özyavuz'dur. Aslen Samsunlu olan Sagopa Kajmer, 1978 doğumlu. İstanbul'da Fars Dili ve Edebiyatı bölümünde okurken rap müzik alanına kayan Sagopa Kajmer, Kuvvetmirayı kurdu.

1999 yılında çeşitli sanatçıların yeraldığı ilk türk rap albümü "Yeraltı Operasyonu"albümünde ilk projesi olan "SİLAHSIZ KUVVET" ismiyle yer aldı ve en fazla dikkati çeken kişi oldu. 2002 "SAGOPA KAJMER"i yarattı ve yeni ismiyle aynı adı taşıyan bir albüm çıkardı. 2002 yılında Ceza "Med Cezir" albümünün produktorlüğünü yaptı. Albümün tüm müziklerini kendisi yaptı.