BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,20
HABER /  SPOR

Sağlam hakemden yakındı

Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'yi tebrik etti. Alınan sonuçtan dolayı üzgün olduklarını söyledi ve hakeme öfke kustu;

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe derbisinde istedikleri sonucu alamadıklarını, bu nedenle üzgün olduklarını söyledi.

FENERBAHÇE'Yİ TEBRİK EDİYORUM

Sağlam, 2-1 yenildikleri derbi maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, ligdeki son derbilerinden 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade ederek, ''Fenerbahçe'yi yenip, şampiyonluk yolunda önemli üç puanı almak istiyorduk. Ama bizi hiç mutlu etmeyecek bir sonuç aldık. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum'' dedi.

Maça iyi başlamadıklarını ve kalelerinde gol gördüklerini belirten Sağlam, şunları söyledi:

GEREKSİZ HATADAN GOL YEDİK

''Oyunda dengeyi sağlayıp, rakibe baskı kurduk. Bu baskı sonucunda pozisyonlar üretmeye çalıştık. İkinci yarıda golü yiyene kadar oyunun tek hakimiydik. İkinci yarıda Fenerbahçe'nin kalemize geldiği ilk pozisyon, gol attığı pozisyondu. İkinci golü ararken, gereksiz bir hatadan dolayı kolay bir gol yedik. Daha sonra riskler aldık ve kalemizde pozisyonlar gördük. Galip gelmek istiyorduk, ama olmadı.''

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAN KOPMADIK

Ertuğrul Sağlam, şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan yitirdiklerini, ama şampiyonluk yarışından kopmadıklarını kaydetti.

Ligde geride 6 maç kaldığını hatırlatan Sağlam, ''Üç puan kaybettik, ama kesinlikle şampiyonluktan tamamen kopmadık. Geride 6 karşılaşma var. Nasıl biz son 2 haftada 6 puan kaybettiysek, rakiplerimiz de kaybedebilir. Şampiyonluktaki iddiamızı sonuna kadar kovalayacağız. Bundan sonra yapabileceğimiz en önemli şey, Sivasspor maçından üç puanla ayrılmak'' şeklinde konuştu.

HAKEME TEPKİ

Maçın hakemi Yunus Yıldırım'a da tepki gösteren Sağlam, şöyle devam etti:

''Çok deplasman maçı oynadık. Hiçbir deplasman maçında, ev sahibinin aleyhine bu kadar cesurca düdük çalan bir hakem görmedik. Hiç böyle cesur bir hakemle oynamadık. Daha önce aynı hakem Ankara'da ve Bursa'daki deplasman maçlarımızı da yönetti. Bunlarda bugünkü anlayışını görmedik. Hiçbir hakemden ev sahibi takımın lehine düdük çalmasını istemiyoruz. Belki insanlar çıkacak (Yunus Yıldırım çok iyi maç yönetti) diyecek. Peki bundan önce neden bu kadar cesur maçlar yönetmedi?''

CEZA ALABİLİRİZ

Sağlam, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle ceza alabileceklerinin belirtilmesi üzerine ''Zaten Bobo'da 4 maç gibi ağır bir fatura çıktı karşımıza. Bu sene nedense aleyhimize çok kolay ve çok canımızı acıtacak kararlar verildi'' diyerek sözlerini tamamladı.