BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Safranbolu'da taşa bağlı erkek cesedi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde dere içeresinde taşa bağlı olarak bir erkek cesedi bulundu.

Abone ol

Safranbolu ilçesinde Bulak Deresi'nde akşam saatlerinde sağ el bileği ve ayaklarına paralel olarak taşa bağlanarak bir erkek cesedi bulundu.

Akşam saatlerinde serinlemek için ılıksu mevkiinde Bulak Deresi'ne yüzmeye giden 3 kişi tarafından dere içersinde bir erkek cesedi bulundu. Görgü tanıkları tarafından olay Safranbolu Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler yaklaşık 15 dakikalık patika ve kayalık bölgelerden geçerek cesede ulaştı. Polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada yaklaşık 3 metre derinlikteki suda bulunan cesedin sağ el bileği ile sağ ayağına paralel olarak taşa bağlanmış olduğu tespit edildi. Safranbolu nöbetçi Cumhuriyet Savcısının da incelemesi sonucu sudaki ceset Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Bu arada cesede ait olan elbiseler ise olay yerinden 100 metre uzaklıkta bulunurken, üzerinden şahsa ait kimlik bilgisine ulaşılamadı.

Ceset daha sonra yaklaşık 45 dakika süren patika yol üzerinden çıkarılarak Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kimliği
belirsiz erkek cesedinin kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirildi.