BIST 10.161
DOLAR 32,24
EURO 35,03
ALTIN 2.461,54
HABER /  GÜNCEL

Sadri Şener ilk kez konuştu!

Futbolda Şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ilk kez konuştu.

Abone ol

Futbolda Şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener Trabzonspor yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gözaltına alınan ve rahatsızlığı sonucu Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı ziyarete geldi.

Ziyarete izin verilmemesi sonucu hastane yanındaki bir dönercide yemek yiyen Şener gazetecilerin şike soruşturmasıyla ilgili sorularını da yanıtladı.

YARGIYA GÜVENMEK BU İŞLERİN HEPSİNİN CEVABINI VERİR

Şener şike soruşturmasıyla ilgili üçüncü bir dalganın beklendiği iddialarına ilişkin konuştu. Şener, "Yargıya güvenmek bu işlerin hepsinin cevabını verir. Yapacak birşey yok. Yargının vazifesi.Hukuk devleti burası.Bazı insanlar şunu söyler: Ben hiç mahkeme kapısına gitmedim. Bu çok ayıp birşey. Mahkeme kapısı dediğin iyi bir kapı. Gidersin anlatırsın çıkarsın. Hukuk devleti deniyor ama teorik olarak hukuk devleti, demek bir işe yaramıyor. Bunun canlı misallerini de gördük. Hukuka güvendin mi herşey halloluyor" dedi.

FEDERASYONUN VERECEĞİ BİR KARAR

Serbest bırakıldığı hatırlatılan Şener kendi durumuyla ilgili "Birşey yok" diye yanıt verdi. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın açıklamalarıyla ilgili olarak da konuşan Şener, "Onu yeni okudum" dedi. Ligin ertelenmesi önerisine ilişkin ise, "Federasyonun vereceği bir karar. Bu tarafta mahkeme süreci devam ediyor. Beni sadece asbaşkanın sağlık durumu ilgilendiriyor kalbinde pil olduğu için. Ama içeri girilmiyormuş. Biz de arkadaşlarla burada yemek yedik" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ; GEŞMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ KABUL ETTİ

Gazetecilerin sorularını cevapladıktan sonra aracına doğru ilerleyen Şener'in yanına Trabzonsporlu genç bir taraftar fotoğraf çektirmek için geldi. Genç Trabzonspor taraftarıyla fotoğraf çektiren Şener bir vatandaşın da "Geçmiş olsun" dileklerini kabul etti.