BIST 10.051
DOLAR 32,37
EURO 34,81
ALTIN 2.407,46
HABER /  SPOR

Şadan Kalkavandan adaylık açıklaması

Fenerbahçe'de başkanlık yarışı heyecanı sardı. Adı geçen isimlerden Şadan Kalkavan açıklama yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Şadan Kalkavan, Mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı için başkan adaylığı konusundaki çalışmalarının sürdüğünü, ancak henüz resmi bir açıklama yapmadığını açıkladı.

Kalkavan yaptığı yazılı açıklamada, son haftalarda spor basınında yer alan kendisinin ima edildiği bazı açıklamaları üzüntüyle takip ettiğini belirterek, ''Fenerbahçe Kulübü başkanlığı son derece yüce bir görevdir. Bu göreve her Fenerbahçelinin talip olması gerekir. Bu doğrultuda niyet belirtmiş olmama rağmen, henüz tüm diğer potansiyel adaylar gibi adaylığımı resmen açıklamış değilim. Gelişmeleri yakından takip ediyorum. Bu önemli kararı alabilmek için çalışmalarım ve görüşmelerim sürmektedir'' şeklinde ifadeler kullandı.

Bu doğrultuda, ekibinde yer alacak isimlerin de henüz netlik kazanmadığını anlatan Kalkavan'ın açıklaması şöyle devam etti:

''Zaten adaylığımı resmen açıklayacak olursam, ekibimi de Fenerbahçe camiasına ve futbol kamuoyuna arz edeceğim. Hal böyleyken bazı kişi ve gruplarla adımın ilişkilendirilmesi, rekabetin gereksiz yere ne kadar acımasız hale getirilebileceğini gözler önüne sermektedir. Daha sahaya çıkmadan başlatılmak istenen yıpratma çalışmasının ben bir parçası olmak istemiyorum. Bu nedenlerle şahsım tarafından ifade edilmemiş hiçbir söze itibar edilmemesini önemle rica eder, tüm taraflara ve özellikle de mevcut yönetime takımımızın her branşta sportif başarılarına odaklanılması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim.''