BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Saç kapanacak ya boyun?

Hayrünnisa Gül'ün yeni giyim tarzı nasıl olacak? Modacısı Atıl Kutoğlu konuştu.

Abone ol

First Lady olmaya hazırlanan Hayrünnisa Gül, yeni imajını dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu'nun ellerine bırakmaya karar verdi ve kendisiyle çalışmasını teklif etti.

Sabahtan Değer Özergün'ün haberine göre teklifi doğrulayan Kutoğlu, Hayrünnisa Gül'e, Hollywood starları ışıltısı ile uygun bir tarzı önereceğini belirtti ve konuyla ilgili, şunları söyledi:

"Dünyaca ünlü starlar Sophia Loren, Catherine Deneuve, Romy Schneider'ın havasında bir tarz oluşturacağım. Ayrıca türbanla ilgili değişik çalışma ve formlarım var. Kendi tercihlerine göre de bu çalışmalarıma yön belirleyeceğim. Kendisi için hazırladığım giyim tarzında özellikle de başörtüsü konusunda, göze çok hoş gelen bir tarz belirlemeye çalışıyorum. Başörtüsü konusundaki farklılık renkler, şekiller ve kumaşlarla olacak.

Bayan Gül için; saçların görünmediği, boynun ortada olacağı, ama ne kadarını açıkta bırakan bir boyun olacağını kendisinin belirleyeceği bir başörtü çalışması düşünüyorum.

Boynun çok fazla ön plana çıkmaması için de, hazırlayacağım elbiselerde yüksek yaka ile bu sorunu ortadan kaldırmayı düşünüyorum. Modern kesimler, pantolon-ceket takımlar, ipekli kumaşlardan gece elbiseleri çalışmaları yaptım. Renk olarak çok çeşit var ama daha çok kendi renk tercihleri üzerinde duracağım."