BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,63
ALTIN 2.410,93
HABER /  EKONOMİ

Sabancı'yı altın yaka heyecanı sardı 

Bu yıl ikincisi düzenlenen 'Sabancı Altın Yaka Ödülleri' sürecinin başladığı bildirildi.

Abone ol

Sabancı Topluluğu'nda bulunan şirket ve çalışanların başarılarını teşvik etmek, iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılması ve topluluğun gelişimini teşvik etmek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Sabancı Altın Yaka Ödülleri sürecinin başladığı bildirildi.

Sabancı Topluluğu tarafından yapılan açıklamada, Sabancı Altın Yaka Ödülleri'nin, ''Mükemmellik'', ''Bireysel Performans Yönetimi'', ''İşletme Sermayesi Yönetimi'', ''Yalın 6 Sigma'', ''İnovasyon'' ve ''Başarıya Katkı'' olmak üzere altı kategoride verileceği belirtildi.

Ödül programına Sabancı Topluluğu bünyesindeki şirketlerin yurt içi ve yurt dışındaki lokasyonlarının dahil olacağı dile getirilen açıklamada, ödüllerin bireysel, ekip ve kurumsal olmak üzere farklı seviyelerde sahiplerini bulacağı kaydedildi.

Nisan 2011'de düzenlenecek olan törenle açıklanacak olan Sabancı Altın Yaka Ödülleri'ni bireysel ve ekip bazında kazanan çalışanların, aralarında yurt dışı seyahatlerinin de yer aldığı çeşitli ödüllerin sahibi olacağı bildirildi.

Açıklamada, geçen yıl ilk kez gerçekleştirilen Sabancı Altın Yaka Ödülleri'nde Mükemmellik Büyük Ödülü'nün sahibinin Avivasa olduğu, İşletme Sermayesi Yönetimi'nde Teknosa, Bireysel Performans Yönetimi'nde Brisa'nın birincilik ödülünü aldığı, birey ya da ekiplerin yarıştığı kategorilerde ise Kordsa Global Ekibinin Yalın 6 Sigma ve Başarıya Katkı kategorilerinde, Olmuksa'nın ise İnovasyon kategorisinde ödül almaya hak kazandığı anımsatıldı.