BIST 10.193
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.380,71
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Afyon CHP'de seçim heyecanı

Afyonkarahisar'da, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı için yapılacak olan seçimlerde mevcut Başkan Ramazan Akgöz iddialı konuştu.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkan adayı Av. Ramazan Akgöz, seçildiği takdirde partide yeni bir sayfa açarak, sevgi, hoşgörü ve birlik olmayı yazacağını söyledi.

Hafta sonunda CHP Afyonkarahisar İl Başkanlık seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Av. Ramazan Akgöz, seçilmesi ile birlikte partiyi iktidara taşımak için çalışacaklarını ifade etti. Başkan adayı Akgöz, “Seçimin olgunluk içinde geçeceğine inanıyorum. Tüm partili arkadaşlarımın ve Afyonkarahisar kamuoyuna beklentileri Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) bu sınavı da başarı ile sonuçlandırması. Şahsım bu kongre sürecinde tüm ilçe kongrelerini gezerek bilgi ve düşüncelerimi aktardım” dedi.

Seçilmesi ile birlikte partide beyaz bir sayfa açmak istediğini vurgulayan başkan adayı Ramazan Akgöz, “Bu sayfaya sevgi, hoşgörü, tek bir yumruk olmayı yazacağız. Ayrıca bu birlikteliğimizden sevgi ve saygımızdan CHP'nin iktidar olmayı başarmasını yazacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları aşmanın CHP iktidarında gizli olduğunu düşünüyorum. CHP'nin il örgütü olarak yöremizde iktidar olabilecek çabayı ve gayreti görmek istediklerini biliyoruz. Niyet ve gayret özlenen geleceğin rehberi olacaktır” diye konuştu.