BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Hidayet Türkoğlu'nu yakaladılar

Hidayet Türkoğlu sıkıntılı günler yaşıyor.. Yönetimle de arası iyi değil. Son maçlarda forma giymemesinin nedeni ortaya çıktı.

Abone ol

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Toronto Raptors'ın yenildiği maç sonrası eğlence mekanına gitmesi Hidayet'in başını yaktı.

MAÇTAN SONRA EĞLENCE MERKEZİNDE

Takımının Mehmet Okur'un da formasını giydiği Utah Jazz'le oynadığı maçın ikinci yarısında mide ağrısı şikayetiyle oynamayan Hidayet Türkoğlu, kaybedilen Denver Nuggets maçında da aynı şikayet nedeniyle forma giyemedi.

Ancak Hidayet Türkoğlu'nun Cuma gecesi oynanan Denver Nuggets maçından sonra Toronto'nun gözde eğlence merkezlerinden Yorkville bölgesinde görülmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

SON MAÇTA KENARDA OTURDU

Hidayet'in takımının dün gece Miami Heat'le deplasmanda oynadığı ve 97-94 yenildiği maçta kenarda oturması ve hiç süre almaması da, milli basketbolcunun teknik ekip tarafından cezalandırıldığı yorumlarını beraberinde getirdi.

TARAFTAR FOTOĞRAFINI ÇEKİP MAİL ATMIŞ

Bu arada Toronto Raptors Genel Menajeri Bryan Colangelo da yaptığı açıklamada iddiaları doğrulayarak, Hidayet'i gece kulübünde gören bazı taraftarların takıma ve basına e-mail göndererek durumu bildirdiklerini söyledi.

Toronto'ya büyük umutlarla gelmesine karşın bu sezon beklentilerin uzağında kalan Hidayet Türkoğlu'nun geleceği de yerel basın tarafından tartışılmaya başlandı.