BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Sabancı'nın istenmeyen gelini hurdacıya vardı

Ünlü manken Özge Ulusoy Hacı Sabancı ile 1.5 yıl süren bir ilişkinin ardından yeni bir aşka yelken açtı

Abone ol

Sabancı ailesinin istemediği gelin Özge Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı. Son günlerde Hacı Sabancı ile sık sık aynı mekanlardada karşılan ve bunun tesadüf olduğunu söyleyen Ulusoy İzmir'de hurdacılık yapan Ozan Çelik ile yeni bir aşka yelken açtı.

Manken Özge Ulusoy, Hacı Sabancı ile 1.5 yıl süren bir ilişki yaşamıştı. Her yerde mutluluk pozları veren ikilinin ayrılık kararı ise geçtiğimiz haftalarda magazin kulislerinde bomba etkisi yaratmıştı.

Hacı Sabancı'nın, terk ettiği Ulusoy'la ayrılığın hemen ardından, sık sık karşılaşması kafaları karıştırmış, ikilinin gizli saklı görüşüp ilişkilerine devam ettiği konuşulmuştu. Çünkü Hacı Sabancı, ailesi Özge Ulusoy'la beraberliğini onaylamadığı için ünlü mankenden ayrılma kararı almıştı. Herkes ilişkinin devam ettiğini düşünmeye başlamışken Özge Ulusoy bombayı patlattı.

YENİSİ HURDACI

Posta'nın haberine göre Özge Ulusoy, Pazar günü objektiflere yakalandı. Kuruçeşme'deki Les Ottomans otelde görüntülenen Ulusoy yalnız değildi. Güzel manken İzmir'de hurdacılık yapan Ozan Çelik ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda çiftin oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Ulusoy ve Çelik, Pazartesi akşamı da Etiler'de sosyetenin uğrak yeri olan bir mekandaydı.

NİŞANLILARIN ARASINA KARA KEDİ GİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]AHMET KURAL VE NİŞANLISININ ARASI LİMONİ!

İşler Güçler dizisinin yıldızı Ahmet Kural ile nişanlısı Burcu Kıratlı'nın arası bugünlerde limoni!

HTMagazin'de yer alan habere göre kavga eden Ahmet Kural'la Burcu Kıratlı'nın 10 gündür görüşmediği ortaya çıktı. Devreye giren aileler ikilinin arasını düzeltmeye çalışıyor.

Nişanlısıyla yaşadığı sıkıntı nedeniyle morali çok bozuk olan Ahmet Kural'ı dizinin setinde oyuncu arkadaşları Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz teselli ediyor.

BÜLENT ERSOY'UN ESKİ EŞİ EVLENİYOR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BÜLENT ERSOY BU İŞE NE DİYECEK?

Bülent Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun gerçek aşkı bulduğunu söylediği Duygu Çalışkan ile evleniyor

Bülent Ersoy 2007’de jüri üyeliği yaptığı ‘Popstar Alaturka’nın birincisi Armağan Uzun ile evlenmişti. 2008’de de boşanmışlardı.

ekran-resmi-2013-03-28,-09.56.11.png

“Bülent Ersoy bana albüm sözü vermeseydi asla evlenmezdim” diyen Armağan Uzun gerçek aşkı Duygu Çalışkan’da bulduğunu ve nişanlandığını söyledi. Armağan Uzun ile Duygu Çalışkan, Eylül’de nikah masasına oturacak.

GÜLBEN SONUNDA MURADINA ERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen yıllardır Hindistan'a gitme planları yapıyor, işleri ve üç çocuğu için bu tatil planını erteliyordu.

MURADINA ERDİ

Gülben Ergen, geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla birlikte Hindistan’ın Udaipur kentinde düzenlenen Happy Holi Festivali’ne katıldı. Geleneklere uyup arkadaşlarıyla birbirlerine boya fırlatan Ergen, fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Instagram’daki takipçileriyle paylaştı.

 ekran-resmi-2013-03-28,-09.58.21.png