BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.472,82
HABER /  POLİTİKA

Şaban Dişli istifa

Kimi iş takibi diyor kimisi de rüşvet. Kesin olan bir şey var ki o da ortada imzalı resmi belgenin olduğu.

Abone ol

AK Partili Şaban Dişli'nin zor günleri.. 1 milyon dolar para karşılığında atılan imzanın gerekçesi kamuoyunu tatmin etmedi. Star gazetesi yazarı Hadi Özışık ta bunlardan biri. İstifaya çağırıyor CHP'nin hedefindeki ismi.. Yazara göre Şaban Dişli'nin kızacağı tek kişi var!

(...)
Ortada bir belge var. Kimi "rüşvet" diyecek, kimi "iş takibi" kimi de başka bir kulp takacak bu belgeye.
Şaban Dişli hiç kusura bakmasın, bu işin savunulacak tarafı yok. Yapılacak tek şey var; o da Dişli'nin AK Parti'deki bütün görevlerinden istifa etmesi.
Yeter mi?
Yetmez!
Milletvekilliğinin düşürülmesi için de adım atması gerekir Dişli'nin! Aksi halde, Şaban Bey, vicdanlarda mahkum olmaya mahkumdur.
Orta yerde kapı gibi bir belge var. Rüşvet veya iş takibi olmasa bile, AK Parti'de önemli bir koltukta oturan Şaban Dişli'nin akçeli herhangi bir anlaşmanın altına imza atmaya hakkı yoktur!
Bakın Vatan'dan Güngör Mengi "Rüşvetin belgesi" yazısında ne yazdı önceki gün: "Yapılan yolsuzluklardan Başbakan"ın haberli olduğu ve bu paraların parti için toplandığı yolunda şüpheler doğmasına sebep oluyor."
Elalemin ağzı torba değil ki büzesin. Şaban Dişli bu yazılanlara kızacağına, aynanın karşısına geçip kendine kızssın ve gereğini yapsın!