BIST 10.335
DOLAR 32,21
EURO 34,76
ALTIN 2.455,70
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Saadet en Bursaspora jest

Saadet Partisi ayrıca bir jest yaparak partinin resmi internet sitesini yeşil-beyaz renklere çevirdi.

Abone ol

Prof. Dr. Kurtulmuş, yaptığı yazılı açıklamada, Bursaspor'un elde ettiği zaferin tarihi bir başarı olduğunu belirtti.

Anadolu takımlarının son yıllarda ortaya koydukları futbolla süper lige büyük bir heyecan ve kalite kattığını vurgulayan kurtulmuş, Bursaspor'un başarısının bunu tescil ettiğini bildirdi.

Yeşil-beyazlı ekibin aynı başarıyı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de göstereceğine inandığını ifade eden Kurtulmuş, şunları kaydetti:

''Bir Anadolu takımının sahip olduğu mütevazı imkanlara rağmen böylesine büyük bir başarıya imza atması ve bu sezonu şampiyonlukla tamamlaması gerçekten her türlü takdirin üzerindedir. Bursaspor, elde ettiği bu zaferle sadece Bursa taraftarını değil tüm Türkiye'yi gururlandırmıştır.

Bursaspor'u yürekten kutluyorum. Bursaspor tarihi bir başarıya imza atmış ve hak ettiği bir zafere ulaşmıştır. Bu başarıda futbolcusundan, teknik direktörüne, yönetiminden taraftarına tüm Bursaspor camiasının ortaya koyduğu birlik ve bütünlük etkili olmuştur. Ertuğrul Sağlam'ın şahsında Bursaspor camiasını tekrar kutluyorum.''
Öte yandan, Saadet Partisi, Bursaspor'a şampiyonluğu dolayısıyla ilginç bir jest yaptı. Bursaspor'un şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte partinin resmi sitesi, takımın renkleri olan yeşil beyaza çevrildi.