BIST 10.056
DOLAR 32,22
EURO 34,78
ALTIN 2.420,38
HABER /  GÜNCEL

Şampiyonluğun canı cehenneme

Bursaspor'un Beşiktaş ile oynadığı maç öncesi, yeşil-beyazlı taraftarlar tribünlerde birbirinden ilginç pankartlar açtı.

Abone ol

Özellikle ''Teksas'' taraftar grubunun bulunduğu kapalı kale arkası tribününde açılan 4 pankart, tüm taraftarlarca uzun süre alkışlandı.

''Öyle mutluyuz ki bu sene şampiyonluğun canı cehenneme'', Ertuğrul Sağlam'ın at üzerinde Fatih Sultan Mehmet, Bursasporlu futbolcuların da yeniçeri olarak resmedildiği ''Bekle bizi Avrupa, helal olsun çocuklar'', ''Seni şampiyon olasın diye sevmedim'' ve ''Şampiyonluk güzel ve masum demek; tıpkı annem gibi'' yazılı pankartlar büyük alkış aldı. Bu sırada tribünlerden ''Teslim ol İstanbul'' tezahüratları yükseldi.

Maraton tribünde de sarı-kırmızı, sarı-lacivert, siyah-beyaz ve bordo-mavi renklerde, ''Kupalara tapsaydık Bursasporlu olmazdık'', Bursa'daki tüm ilçelerin isminin yazılı olduğu, sonunda da ''Şükranlarımızı borç biliyoruz'' yazılı pankart yer aldı.

Maç öncesi kapalı kale arkası tribünde dev boyutlarda Bursaspor bayrağı asılırken, açık kale arkası bölümde, iki aydınlatma direğine de Bursaspor bayrağı asıldığı gözlendi.

-FUTBOLCULARDAN GALİBİYET SÖZÜ-

Bursasporlu futbolcular maç öncesi aralarında galibiyet sözü verdi. Açılış töreninin ardından yedek kulübesinin önünde toplanan futbolcular, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yedek futbolcularla birlikte daire oluşturup ''Galibiyet yemini'' etti.