BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.429,90
HABER /  DÜNYA

Rüyasında Başbakan’ın annesini görünce...

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan ve yıllardan beri oruç tutmasıyla tanınan Osman Ay, Başbakan Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ı 3 kez ...

Abone ol

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan ve yıllardan beri oruç tutmasıyla tanınan Osman Ay, Başbakan Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ı 3 kez rüyasında gördüğünü söyledi ve o rüyaları anlattı.
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde market işleten ve 7 bin 797 gündür oruç tutmasıyla tanınan Osman Ay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hatim indirdi. Reyhanlı saldırısından üç gün önce Başbakan Erdoğan’ın annesi merhume Tenzile Erdoğan’ı rüyasında gördüğünü ve Tenzile Erdoğan’ın kendisinden Başbakan Erdoğan’a dua etmesini istediğini belirten Osman Ay, bundan sonra Başbakan Erdoğan için Kur’an okumaya başladığını ve hatim ettiği söyledi.

"REYHANLI PATLAMASINDAN 3 GÜN ÖNCEYDİ"
Hatim duasının yarın mahalle camiinde yapılacağını ifade eden Ay, şunları söyledi:
"Reyhanlı patlamasından üç gün önce bir rüya gördüm. Bu rüyayı aynı şekilde 3 defa daha gördüm. Rüya şöyleydi: Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi merhume bir tarafta duruyordu, başbakanımız karşı tarafta duruyordu. Tenzile teyzenin elinde bir saat vardı. Ben de orta yerde duruyordum. Sonra Tenzile annemiz bana, ’oğlum Osman bana da dua eder misin?’ dedi. Ben de ne için dua edeyim diye sorunca, ’benim oğlumun işleri çok zor, ne olur ona da dua et’ diye bana iki üç sefer seslendi. Ben gözlerimden yaşlar akarak uykumdan uyandım. Ertesi gün tekrar yattığımda aynı rüyayı bir daha gördüm, üçüncü günü tekrar gördüm. Bunda bir hayır vardır diyerek Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve anneleri Tenzile hanımefendi için hatim okudum. Allah’a şükürler olsun ki; onu kısa bir süre içerisinde bitirdim. Yarın Orta Camisi’nde de bu okuduğum hatimlerin duası yapılacak. Bu sevincimi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile paylaşmak istedim."
Hatmi bitirdikten sonra merhume Tenzile Erdoğan’ı tekrar rüyasında gördüğünü ifade eden Osman Ay, her oruç açtığında Başbakan Erdoğan’a dua ettiğini ve kendisine ampulün içindeki elektrik zerresi kadar yakın olduğunu söyledi. Hatmi okuduktan sonra Başbakan’ın annesini tekrar rüyada gördüğünü anlatan Ay, sözlerini şöyle tamamladı:
"Oğlum Osman diye yanıma geldi, teyze oturuyordu ben de diz çöktüm, ellerinden öptüm ve gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı. İnanın o kadar ağlamışım ki uyandığım zaman gözlerimden yaşlar akıyordu. Başbakanımızı Allah başımızda daim etsin. Her oruç açtığımda kendisine dua ediyorum. Her ne kadar ona uzak olsam da, kalbim her zaman onunla. Bunu kesinlikle bilsin. Ben ona ampulün içerisindeki elektrik zerresi kadar yakınım."
(İHA)