BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

'Fatih Sultan Mehmet'ten sürpriz eylem

Fetih 1453’ün Fatih Sultan Mehmet’i ve başrol oyuncusu Devrim Evin, bugün düzenlenecek olan Fetih Şenliklerine katılmayı reddetti.

Abone ol

Fetih şenliklerine katılmayan sanatçı Evin bunun yerine , Taksim Gezi Parkı’ndaki eyleme katılacak.

Fetih 1453 filminin başrol oyuncusu Fatih Sultan Mehmet'i canlandıran oyuncu Devrim Evin İstanbul'un Fethi ile ilgili İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzelnediği Fetih Şenliklerine katılmayı redderek Taksim Gezi Parkı'nda eylemde olacağını açıkladı.

29 Mayıs öğleden sonra saat 15.00'de Taksim Gezi Parkı'nda eylemde olacak olan Devrim Evin, "Ben İstanbul'un Fethini Taksim Gezi Parkı'nda halkla kutlayacağım" dedi...

Bianet'in yansıttığı habere göre gişe rekorları kıran Fetih 1453 filminde Fatih Sultan Mehmet'i canlandıran Oyuncu Devrim Evin, Twitter hesabından “Beni 29 Mayıs Fetih etkinliklerine baş konuk olarak davet eden İstanbul Valisi ve Belediye Başkanı, sizinle değilim. Fetih günü Gezi Parkı için Taksim’e” ve “Fethin 560. yılında Fatih Sultan Mehmet’in aşkı İstanbul’u talan edip sermayeye peşkeş çekenler utanmıyor musunuz?” mesajlarıyla duruma tepki gösterdi.

fetih.jpg