BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Rüşvet iddiasına başını yaktı

Isparta'da bir doktor dün rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Doktor K.E. bugün serbest kaldı dava ise görülecek!

Abone ol

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bir hastasından ''bıçak parası'' adı altında rüşvet istediği gerekçesiyle gözaltına alınan doktor K.E, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eğirdir'de dün suçüstü yapılarak gözaltına alınan Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. K.E, polisteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve mahkemece sorgulanan doktor, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eğirdir Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, K.E'nin açığa alınmadığını, hakkında idari soruşturmanın başlatıldığını belirterek, ''Savcılıktan dosyalar henüz elimize gelmedi. Araştırmalarımız devam ediyor. İnceleme sonunda doktora görevden uzaklaştırma cezasının verilip verilmeyeceği netleşecek'' dedi.

Antalya'da yaşayan ve çocuğunu ameliyat ettirmek için Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine gelen bir kadın, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı K.E'nin kendisinden ''bıçak parası'' adı altında 200 TL rüşvet istediği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, suçüstü yapılan doktor, seri numaraları alınan paralarla dün gözaltına alınmıştı.