BIST 10.989
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.506,18
HABER /  SPOR

Rüştünün sözleşmesi geçersiz

F.Bahçe, Rüştü Rençber'le sözleşme imzaladı ama Barcelona'dan şok bir haber geldi

Abone ol

Fenerbahçe, Rüştü Rençber'le sözleşme imzaladı ama Barcelona'dan şok bir haber geldi. Barcelona Sportif Direktörü: "Sözleşme geçersiz" dedi...
Barcelona Kulübü Sportif Direktörü Txiki Begiristain, Rüştü"nün Fenerbahçe ile imzaladığı sözleşmenin geçersiz olduğunu iddia etti. İspanya"da yayınlanan Sport gazetesine bir açıklama yapan Txiki Begiristain, mili kalecinin Barcelona ile olan sözleşmesini feshetmeden Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını, bunun uluslararası anlaşmalara aykırı olduğunu belirtti.

Fenerbahce Kulübü"nün web sayfasında ve Türk gazetelerinde çıkan "Rüştü Fenerbahçe"de" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını savunan Begiristain, "Bizimle sadece pazarlık ettiler, ancak yüzde 100 anlaşmaya varmadan, imza atmışlar. Bu centilmenliğe aykırıdır" dedi. Sportif Direktor Txiki Begiristain, Barcelona"nın Rüştü"nün Fenerbahçe"ye gitmesi konusunda bir sıkıntı yaşanmadığının da altını çizerek, "Zaten biz gitmesini istiyorduk, ancak ilk önce bizimle anlaşmasını bitirdikten sonra Fenerbahçe ile imza atması gerekiyordu. Bu şimdi tersine döndü" ifadelerini kullandı.