BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,36
HABER /  MAGAZİN

Rus güzel Sofya Khandamirova: Türkler çok asil!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'la birlikte Rüzgarın Hatıraları adlı film için kamera karşısına geçen Rus oyuncu Sofya Khandamirova Türkleri çok sevdiğini anlattı.

Abone ol

Rüzgarın Hatıraları filmin başrolünde başarılı performansıyla göz dolduran Rus oyuncu Sofya Khandamirova, Türkiye'yi ve Türk insanını çok sevdiğini söyledi.

Tuba Büyüküstün'ün eşi Onur Saylak'la birlikte oynadığı sevişme sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken Rus güzel Sofia Khandemirova, Türkiye serüvenini anlattı. Türkiye-Rusya arasında gerginliği değerlendiren Rus oyucu, "Rus medyası bilgileri çok şişiriyor" diyor.

Rus güzelin Habertürk'e verdiği röportajdan ara başlıklar...

-Rusya ile Türkiye arasında yaşanan politik kriz hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence Rusya – Türkiye arasındaki bu münakaşa tepedeki siyasetçileri ilgilendirir. Halk güçlü kalıp bu manipülasyonlara gelmemeli. Öncelik insandır her zaman...

"RUSYA'DAKİ MEDYANIN BİZE VERDİĞİ BİLGİLER ÇOK ŞİŞİRİLİYOR"

-"Türkiye'ye gitme" diyen oldu mu?

Evet, yakınlarım çok tedirgindi. Hatta benimle birlikte buraya bir arkadaşım gelecekti, ama babası izin vermedi. Arkadaşlarım otelden dışarı çıkmamamı tembihlediler. İstanbul'da oturan bir arkadaşımı aradım, her şeyin sakin olduğunu, Ruslara karşı agresif bir tutumun olmadığını söyledi. Geldiğimde bundan ben de emin oldum. Rusya'daki medyanın bize verdiği bilgiler çok şişiriliyor.

"TÜRKLER ÇOK ASİL İNSANLAR"

-Türklerle aranız nasıl? Düşman olarak görüyor musunuz?

Tabii ki hayır! Türkler çok ilgili, pozitif ve asil insanlar. Çekimlerde çok sıcak karşılandım.

-Moskova'ya döndüğünüzde oradakilere Türkiye'ye gidebileceklerini, bir tehlike olmadığını anlatacak mısınız?

Tabii ki. Skype'tan ailem ve arkadaşlarımla konuştum bile. Her şeyin normal ve sakin olduğunu söyledim. Türkler de bizim gibi bu durumdan hiç hoşnut değil. Umarım her şey düzelir, bu çatışma bir son bulur.

‘RUSYA'DAN GELECEK TEPKİLERİ UMURSAMIYORUM'

-Bir Türk filminde oynadığınız için Rusya'da tepki almaktan korkuyor musunuz?

Açıkçası bu konuda söylenecekler pek umurumda değil. Burada yaptığım kıymetli bir işti. Korkmuyorum.