BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  MAGAZİN

Mustafa Ceceli Alevilerden özür diledi

Altın Kelebek ödül gecesinde okuduğu deyişle tepki toplayan Mustafa Ceceli herkesten özür diledi

Abone ol

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Aşık Daimi'ye ait Kainatın Aynasıyım adlı parça için alevilerden özür diledi.

Altın Kelebek ödül töreninde Ozan Aşık Daimi’ye ait deyişi parçanın sözlerini değiştirerek seslendiren ünlü sanatçı Mustafa Ceceli tüm Alevi kanaat önderlerinden ve Alevilerden özür diledi.

Ceceli özründe şu ifadelere yer verdi:

"DEYİŞİ ADABINA UYGUN HAREKETLERLE SESLENDİRMEDİM"

“Yeni albümüm benim için bir ilk oldu. İlk defa bir Alevi deyişi seslendirdim. Parçamı ilk olarak Altın Kelebek ödül töreninde seslendirdim. Bazı dostlar ve kardeşlerim bana, deyişi seslendirme adabına uygun olmayan hareketlerim olduğunu hatırlattılar. Adeta dans figürleri yaparak deyişi seslendirdiğimi, tavırlarımın bu adaba aykırı olduğunu bana farkettirdiler. İstemeyerek, bilmeyerek kırdığım bütün dostlardan özür dilerim”

“EHLİ BENDEN ÇOK DAHA İYİ BİLİR”

Aşık Daimi’ye ait deyişi saf ve temiz duygularla seslendirdiğini dile getiren Mustafa Ceceli,“Elbette ehli benden çok daha iyi bilir, ustalarımız daha iyisini bilirler. İkinci bir husus, deyişte seslendirmediğim bölümler olduğunu belirttiler. Diğer video kanallarında da tamamının okunmadığını gördüm. Dolayısıyla bunun problem olacağını aklımdam geçirememiştim. Bu neden de incittiğim, kırdığım herkesten özür dilerim” dedi.

MUSTAFA CECELİ'NİN SÖYLEDİĞİ KAİNATIN AYNASIYIM