BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hem ehliyetsiz hem alkollüydü bir de...

Tuzla'da ehliyetsiz sabıkalı sürücü kaza yaptı, Sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken polisin şapkasını aldı.

Abone ol

Tuzla'da, alkollü olduğu ve daha önce cezaevine girdiği için Adalet Bakanlığı'nın kararıyla ehliyetine el konulduğu belirtilen bir sürücü, takla atan aracının içinde sıkıştı. İtfaiye ekibi tarafından araçtan çıkarılan sürücü polislere zor anlar yaşattı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Tuzla Sahil Bulvarı mevkiinde meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen 34 AB 4279 plakalı aracın sürücüsü Okan Suari, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç takla attı. Okan Suari araç içinde sıkışırken, yanında bulunan ablası Berna Suari yoldan geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Ancak kazadan yara almadan kurtulan Berna Suari olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

POLİSİN ŞAPKASINI ALDI

Araçta sıkışan kardeşi Okan Suari ise itfaiye ekiplerinin 30 dakikalık çalışmasının ardından kurtarılarak ambulansa götürüldü. Ancak sürücü, alkol testi yapmak isteyen görevli polis memurunun başındaki şapkayı alarak, polisi zor durumda bıraktı. Cihaza üflemeyi kabul etmeyen Okan Suari, kan örneği alınarak alkol tespiti yapılması için Pendik'teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
Bu arada, Okan Suari'nin ehliyetine, daha önce cezaevine girdiği için Adalet Bakanlığı kararıyla el konulduğu belirlendi.