BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.410,68
HABER /  DÜNYA

Ronaldo mu, İbrahimoviç m,?

2014 Dünya Kupası’na Avrupa kıtasından katılacak son dört takımın belirleneceği play-off’larda ilk maçlar bu akşam oynanacak.<br/>Portekizli...

Abone ol

2014 Dünya Kupası’na Avrupa kıtasından katılacak son dört takımın belirleneceği play-off’larda ilk maçlar bu akşam oynanacak.
Portekizli Cristiano Ronaldo ile İsveçli Zlatan İbrahimoviç’in kozlarını paylaşacağı dev maçın sonucu, futbol seveler tarafından merakla bekleniyor. Günümüz futbolunun en önemli isimlerinden Ronaldo ve İbrahimoviç, kariyeri boyunca birbirinden muhteşem onlarca gole imza attı.
Lizbon’da saat 21.45’te başlayacak mücadelede Portekiz’de Fenerbahçeli Bruno Alves de ilk 11’de forma giyecek. Sarı lacivertlilerden Meireles, Beşiktaşlı Almeida ve G.Saraylı Bruma ise yedek kulübesinde yer alacak. İsveç’te ise Kasımpaşa kalecisi Isaksson ilk 11’de yer alırken, Gençlerbirliği’nden Jimmy Durmaz ve Eskişehirspor’dan Erkan Zengin ise teknik direktör Lars Lagreback’tan forma bekleyecek. Muhteşem karşılamanın rövanşı ise salı akşamı oynanacak.
(İHA)