BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,63
ALTIN 2.409,26
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçe’den puan alacağız

Medicalpark Antalyaspor’un Takım Kaptanı Uğur İnceman, Fenerbahçe ile ligde oynayacakları maçtan umutlu olduğunu, puan alacaklarına inandıkl...

Abone ol

Medicalpark Antalyaspor’un Takım Kaptanı Uğur İnceman, Fenerbahçe ile ligde oynayacakları maçtan umutlu olduğunu, puan alacaklarına inandıklarını söyledi.
Takım hakkında eleştiri yapılacaksa bir tek Konyaspor maçı için yapılması gerektiğini belirten MedicalPark Antalyaspor’un Takım Kaptanı Uğur İnceman, "3 maçtır kazanamıyoruz. Ama sadece son maçımızı kaybettik. Daha önce 5 maçlık bir serimiz vardı. 3 maç üst üste kazanıp, 2 maçta da berabere kalmıştık. Son maçta da mağlup olduk. Gidişatımız çok iyiydi ama çok karamsarlığa gerek yok. Biz sadece son maçta kötü performans gösterdik, onun dışında diğer maçlarda üstündük. Alamadığımız puanlar oldu. Eleştiri yapılacaksa bir tek son maçla ilgili yapılabilir. Kötü oynadık. Bunu da çalışıp tekrarlanmaması için çaba sarf edeceğiz” dedi.

"KÖTÜ OYNAMA HAKKIMIZI DOLDURDUK"
Alınan bir mağlubiyetin ardından takımdaki oyuncuların eleştirilmesi hakkında Uğur İnceman ise, "Bir mağlubiyetten sonra durumu bu tarz yerlere çekmek hiç doğru değil. Çok yanlış. Sonuçta burada biz spor yapıyoruz. Herkesin özel hayatı var. Herkes profesyonel, nasıl oturup, nerede kalkacağını çok iyi bilen insanlarız. Herkes tecrübeli bu konuda. O yüzden bu taraflara çekmek bence çok yanlış olur. Sonuçta biz bir spor yapıyoruz. Sporda kaybetmekte var. Kötü gününde olup takım halinde kötü oynayabiliyorsunuz. Bu durumlardan bir iki tane olabilir. Biz bir tanesini kullandık. Artık bundan sonraki maçlarda bu tarz oyun olmayacağını söyleyebilirim” diye konuştu.

"KONYASPOR MAÇINDA PSİKOLOJİK OLARAK ZORLANDIK"
Konyaspor maçını öğlen saatlerinde oynadıkları için psikolojik olarak zorlandıklarını vurgulayan tecrübeli futbolcu İnceman, "Şimdi bir takım kötü oynayabilir. Pas hatası olabilir. Ama biz Konya’da tamamıyle ne mücadelede vardık, ne de koşuda vardık. Yani bunu neye bağlayabiliriz diye sorarsanız? Biraz da mazeret olarak demiyorum. Daha önceki maçlarda hep akşam oynuyorduk. Öğlen maçlarına geçişlerde psikolojik olarak zor oluyor. Bu mazeret olsun demiyorum ama orada bir devamlılık getirilse ya akşam ya da öğlen o zaman hep bütün sporcular içinde sağlıklı olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINA UMUTLA BAKIYORUM"
Takımdan büyük başarılar beklenmesi için stad, tesis ve taraftar üçgeninin iyi oluşturulması gerektiğini belirten İnceman, "Tesis anlamında bu sorun yıllardır devam ediyor. O anlamda bir şey yok da sadece saha konusunda bu iki haftadır sorun yaşadık. Büyük saha bakıma alındığı için, orada çalışamıyorduk. O yüzden başka sahalara gittik. Bu durum bizi olumsuz etkiledi. Yolculuk ediyorsunuz ve terli terli geri dönüyorsunuz. Ama bunu sonuca bağlamak için sadece bizim konsantre olmamız gerekiyor. Yani tesislerde çalışmamız daha iyi oluyor. Zaten bunu daha önce de dile getirmiştim. Bazı şeylerin rayına oturması için, takımdan büyük başarılar beklenmesi için, stat, tesis ve taraftar üçgenini iyi oluşturmamız gerekiyor. Biz de maalesef stat yok. Tesis deseniz çok eski. Bunların bir an evvel hayata geçirilmesi gerekiyor. Çünkü Antalyaspor Akdeniz’deki tek takım. Bunun da değerinin herkes farkında olması gerekir” dedi.

"F.BAHÇE ÇOK İYİ FUTBOL OYNUYOR"
Ligde oynayacakları Fenerbahçe maçının zor geçeceğini ancak bu sene büyük takımlardan puan aldıkları için Fenerbahçe maçından da umutlu olduğunu belirten Uğur İnceman sözlerini şöyle tamamladı:
"Milli Takım aramız var. Biz bunu çok iyi değerlendirip Fenerbahçe’ye karşı iyi skor elde etmek istiyoruz. Fenerbahçe tabi ki şu an itibariyle lig lideri, çok da iyi futbol oynadıklarını düşünüyorum. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Ama biz de iyi bir takımız. Tecrübeli takımız. Bu tarz maçları çok oynayan oyuncular var. O yüzden Beşiktaş olsun, Galatasaray olsun onlardan puan aldık. Bu sene büyük takımlardan puan aldığımız için o maça da çok umutlu bakıyorum."
(İHA)