BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,20
HABER /  DÜNYA

Kırtasiye hırsızları güvenlik kamerasında

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir kırtasiyeye giren 3 hırsız, kasadaki 6 bin 300 TL’yi alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise güvenlik kame...

Abone ol

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir kırtasiyeye giren 3 hırsız, kasadaki 6 bin 300 TL’yi alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Gaziosmanpaşa Mevlana mahallesinde faaliyet gösteren bir kırtasiyeye giren 3 hırsız, kasadaki 6 bin 300 TL’yi alarak kayıplara karıştı. Sabaha karşı saat 04.45 sıralarında meydana gelen olayda 3 kişi, kırtasiyenin kepengini zorlayarak yukarıya kaldırdı. Şahıslardan 2’si içeriye girerken, biri gözlemcilik yapmak için dışarıda bekledi. İçeriye giren 2 hırsız, kırtasiyenin içinde bir süre dolaştıktan sonra kasanın yerini buldu. İş yeri sahibinin ödemeler için kasaya koyduğu 6 bin 300 TL’yi bulan hırsızlar, daha sonra parayı alarak dışarıya çıktı. Şüphelilerin hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

"ÇOK MAĞDUR OLDUM"
Hırsızlık olaylarının sık sık yaşandığını belirten kırtasiye işletmecisi Yasin Tutya, “Sabah iş yerine geldiğimde kepenkte herhangi bir oynama fark edemedim. İçeriye girdiğimde olayı fark ettim. Şaka gibi geldi bana ama hemen kameraya bakınca iş yerime hırsızların girdiğini fark ettim. Görüntüleri polise verdim. Şikayetçi oldum. Ödemeler için ayırdığım para gitti. Çok mağdur oldum. Bu bölgede bu tür hırsızlıklar çok yaşanıyor. Bir süre önce yine bir arkadaşın iş yeri soyuldu. 15 bin TL değerinde sigaralar çalındı. Polisten buraya daha fazla önem vermesini istiyoruz” dedi.
(İHA)