BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,65
ALTIN 2.409,43
HABER /  DÜNYA

Vekillerden Bakan’a pankartlı protesto

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığı’nın bütçe, kesin hesap ve Sayıştay Raporu görüşmelerinde muhalefet milletvekilleri, İçiş...

Abone ol

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığı’nın bütçe, kesin hesap ve Sayıştay Raporu görüşmelerinde muhalefet milletvekilleri, İçişleri Bakanı Muammer Güler’in salona girişinde pankart açtı.
İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bütçe, kesin hesap ve Sayıştay Raporu görüşmelerinin yapıldığı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda muhalefet milletvekilleri İçişleri Bakanı Muammer Güler’in salona girdiği esnada ilginç bir protestoya imza attı. “Yılın en iyi kavas ödülü, kimseye yedirmeyiz” yazılı pankart açan CHP’li milletvekilleri, daha önceden hazırladıkları bir kupayı sıraya bıraktı.
CHP Milletvekili Musa Çam, Bakan Muammer Güler’in muhalefet sıralarındaki milletvekilleri ile tokalaştığı esnada Gezi Parkı eylemlerinde hayatlarını kaybedenlerin fotoğraflarının bulunduğu bir pankart açtı.
(İHA)