BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Ronaldo Fenere YAKIN

Fenerbahçe bir bomba daha mı patlatacak? Ronaldo açık kapı bıraktı...

Abone ol

Brezilya gazetesi Globo Esportivo, Brezilyalı ünlü futbolcu Ronaldo’nun, F.Bahçe’ye çok yakın olduğunu yazdı. Gazeteye röportaj veren Ronaldo, “Sezon sonunda Milan’la sözleşmem sona eriyor. Ben 5 ay daha burada beklemek istemiyorum. Gelen teklifleri değerlendirip, kariyerime yeni takımımda devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü, Milan’da aradığım ortamı bir türlü bulamadım'' dedi.

HANGİ TAKIMA DAHA YAKINSIN?
     
Ronaldo, röportajı yapan gazetecinin “Hangi takıma daha yakınsın?'' sorusuna ise “Birçok teklif var. F.Bahçe’nin benimle ciddi bir şekilde ilgilendiğini biliyorum. Orada Zico ve Roberto Carlos var. Ancak önce Milan ile anlaşmaları gerekiyor. Bu işin birkaç gün içinde bitmesi lazım. Eğer olumlu bir gelişme olmazsa, büyük ihtimalle Flamengo’ya gideceğim. Ülkemi çok özledim. Burada huzurlu bir şekilde kariyerime nokta koyabileceğimi düşünüyorum'' dedi.
     
Gazete, teknik direktörü Zico’nun “Mutlaka alınmalı'' raporunu verdiği Sao Paulo’lu genç yıldız Diego Tardelli’nin bonservisinin de 8 milyon Euro’dan, 8 milyon dolara kadar düştüğünü de yazdı.