BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

LOSTta ne olacak?

Müptela yaratan dizi geri dönüyor. Peki yeni bölümlerde ne olacak? İşte teoriler...

Abone ol

Aylardır merakla beklenen kült dizi "Lost", 3 Şubat'ta Amerika'da 4. sezonuna başlıyor. Dizide ilginç gelişmeler olacak.

Dizinin dördüncü sezonu, 3 Şubat’ta Amerikan ABC kanalında başlıyor. Türkiye’de ise aynı tarihlerde şifreli kanalda gösterime girecek. Ancak dizi daha yayına girmeden, teoriler havalarda uçuşmaya başladı bile.

Michael geri mi dönüyor?

Michael’ın (Harrold Perinneau) oğlu, “others” yani diğerleri tarafından kaçırılmış, Michael da oğlunu kurtarabilmek ve adadan kaçışlarını garantilemek için arkadaşlarına karşı diğerleriyle iş birliği yapmıştı. Haberler ikinci sezon veda ettiğimiz Michael’in geri döneceği yönünde... Oğlu Walt’un gelip gelmeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

Charlie yaşayacak mı?

Dizinin sonunda Charlie, arkadaşlarını kurtarabilmek için kendisini feda ediyordu, telsiz bağlantısı kurmaya çalışırken, denizaltındaki bir odada sular altında kalarak boğuluyordu. Arkadaşı Desmond ise kapıyı açamayınca Charlie’nin (sözde) ölümüne seyirci kalıyordu. Desmond’un bu olay karşısında pişmanlık duyacağı ve onu geri getirmek için elinden geleni yapacağı da iddialar arasında.

Kate hamile kalacak

Dizinin en güzel kadınlarından, iki adamın aşkı arasında sıkışıp kalmış bir kadın Kate... Bir yanda yakışıklı ve karizmatik doktor Jack, diğer yanda kötü çocuk Sawyer... Kate’in ilerleyen bölümlerde hamile kalacağı yönünde bilgiler var. Babasının Jack mi Sawyer mı olacağı henüz bir muamma? Ancak haberler Jack’le Kate’in biraraya geleceği yönünde...

Sun’ın bebeği çalınacak

Sun tüm karşılaştığı tehlikelere rağmen, sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirmeyi başaracak. Ancak John’un da aralarına katıldığı “others” birtakım testler yapmak için Sun’ın bebeğini kaçıracak. Jack ve Kate bebeği kurtarabilmek için yeni bir plan hazırlamak zorunda kalacaklar.

2010 yılında bitecek

Lost, ilk olarak Amerika’da ABC kanalında 2004 yılında yayınlandı. İlk bölümün maliyeti 5 milyon dolardı. Bu faturayı gören kanal yetkilileri, gözyaşına bakmadan yapımcı müdürü işten attı.

Dizinin konusu kısaca şöyle; Oceanic Havayolları’na ait 8-15 sefer sayılı yolcu uçağı Avustralya-Amerika seferi sırasında Büyük Okyanus’ta bir adaya düşer. 48 yolcu kurtulur! Ada bildiğimiz adalardan değildir. Yolcular da adanın bildiği yolculardan değildir. Her şey gizemli bir hal alırken, yolcular da adadan kurtulmayı başaramaz... Adadaki kutup ayısı, lanetli sayılar, kahramanların okudukları kitaplar!.. Dev bir labirent gibi bu dizi; çıkışı bulayım derken daha da içine dalıp, daha da kayboluyorsunuz. Ama merak etmeyin LOST’un yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse dizinin 2010’daki finalinin kesinlikle ‘mantıklı’ ve ‘tatmin edici’ olacağına dair söz veriyor...