BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13
HABER /  MAGAZİN

Ronaldo çıldırdı genç kıza taş attı

Arabasında oturmuş kendisini kameraya çeken kıza sinirlenen Ronaldo, yerden aldığı taşlarla arabanın camını kırdı...

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo’nun kendisini evinin önde görüntüleyen bir genç kıza saldırdığı ve arabasının camını kırdığı öğrenildi.

Portekiz medyasının haberine göre, 17 yaşında bir öğrenci olan Sara Pardal, Ronaldo'nun Lizbon'daki evinin önüne arabasını park etti ve bekledi.



Amacı, Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun fotoğrafını çekmek ve kendisinden bir imza almaktı. Ancak genç kızın kendisini çektiğini gören Ronaldo, bir anda kendini kaybetti ve yerden topladığı taşlarla kızın arabasına saldırdı.

 

Sarah Pardal, kendisine doğru hışımla yaklaşan futbolcunun fotoğraflarını da çekmeyi başardı. Ronaldo'nun attığı taşlarla arabanın camı kırılınca, genç kız da yaralandı.

Yaralanan genç kızın tedavi görmek üzere hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Genç kız sadece bir fotoğraf ve imza istediği için bu hale gelirken, Ronaldo genç kızın bir hayran olmadığını ve paparazzi olarak kendisini isteği dışında görüntülemek istediği iddiaları öne sürüldü.

GÜNLERDİR TAKİP EDİYORLARMIŞ 

Pazar günü gerçekleşen bu olay için Ronaldo şunları söyledi: "O genç kız ve sürekli yanında olan bir fotoğrafçı günlerdir evimin ilerisine park etmiş, haber olacak bir şey çıkar mı diye bekliyorlardı. Annem ve kız kardeşlerimle Elton John'u dinlemeye gitmiştik ve Ritz Hotel'den evime dönerken yine beni takip ettiklerini görünce kendime hakim olamadım."

Ronaldo, otelden dönüşlerinde yanında annesi Dolores Aveiro'nun da olduğunu, kendi başına olsa çok sorun yapmayacağını ama annesinin de bu durumdan çok rahatsız olduğunu ekledi.

BASIN FARKLI İDDİALARI YAZIYOR 

Portekiz gazetesi Correio da Manha'nın haberine göre Sara Pardal, yalnız olduğunu ve Elton John'dan sonra Ronaldo'yla da tanışmak için onu takip ettiğini söylerken; başka bir gazete 24 Horas, Kızın yanında 35 yaşındaki serbest fotoğrafçı Hugo Martins'in olduğunu yazdı.

 Ronaldo, tüm bunların bir kumpas olduğunu ileri sürdü. Ronaldo'nun söylediğine göre, olayın ardından kızın yanındaki fotoğrafçı kendisini arayarak, para karşılığında ellerindeki videoyu ona verebileceklerini söylemiş, ancak kendisi bunu kabul etmemiş.

Sara'nın hastanede ayakta tedavi edildiğini, çekilen fotoğrafta gayet iyi göründüğünü ama üzerindeki hastane kıyafetleri ile kötü bir durumda olduğunu göstermeye çalıştığını da düşünüyor Ronaldo.

Eğer durum mahkemeye kadar gider ve Ronaldo sorgulanırsa, mülke zarar vermekten ayrıca dava edilebileceği, genç kıza da tazminat ödemek zorunda olacağı belirtildi.