BIST 10.698
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL

Roj Tv'ye çıkan ünlü simalar!

CHP Milletvekili Canan "Şemdinli olayının üzerine çok gittiğim için hedef seçildim. Benden önce çok sayıda siyasi de bu televizyonlara çıkmıştı" diye yakındı.

Abone ol

Roj TV tartışıladursun RTÜK'ün Roj TV yayınlarını sıkı takip ettiği ve yayınlarda Türkiye için delil olabilecek unsurları ve programlara katılanları belirleyen raporunu Dışişleri Bakanlığı ile gerektiğinde Emniyet ve MİT'e de gönderdiği öğrenildi.

CHP Hakkari Milletvekili Esat Canan, "Şemdinli olayının üzerine çok gittiğim için hedef seçildim. Benden önce çok sayıda siyasi de bu televizyonlara çıkmıştı" diye yakındı.

Canan'a göre Roj TV'ye şu siyasiler konuştu: "Hüsamettin Cindoruk (Eski TBMM Başkanı), Sami Selçuk (eski Yargıtay Başkanı), Murat Karayalçın (SHP Genel Başkanı), İnal Batu (CHP milletvekili), Ertuğrul Yalçınbayır (AKP milletvekili), Züheyr Amber (Anavatan milletvekili), Naci Aslan (AKP milletvekili), Mehmet Bekaroğlu (eski Fazilet Partisi milletvekili), Sebgetullah Seydaoğlu (eski ANAP milletvekili), Mahir Kaynak (eski MİT'çi), Mehmet Elkatmış (Eski FP milletvekili, Eyüp Aşık (eski ANAP'lı Bakan), Fikri Sağlar (Eski Bakanı), Hayri Kozakçıoğlu (eski DYP Milletvekili).