BIST 10.657
DOLAR 32,17
EURO 35,02
ALTIN 2.433,45
HABER /  GÜNCEL

Kondukoğlu'nun intihar mektubu

Serap Ezgü İle Biz Bize programında ‘sapık’ olmakla suçlandığı için canına kıyan 27 yaşındaki Hasan Konduoğlu’nun geride bıraktığı intihar mektubu basına yansıdı

Abone ol

Serap Ezgü İle Biz Bize programında ‘sapık’ olmakla suçlandığı için canına kıyan 27 yaşındaki Hasan Konduoğlu’nun geride bıraktığı intihar mektubunu Hürriyet ele geçirdi. İntihar mektubunda Hasan Konduoğlu aynen şu ifadeyi kullanıyor: ‘Serap Ezgü, benim ölmemdeki tek sorumludur.’

İŞTE Hasan Konduoğlu’nun el yazısıyla kaleme aldığı ve savcılığa verilmesini istediği mektubun tam metni:

‘Ben ölürsem, Serap Ezgü ve Show TV yüzündendir. Beni tanımadan, suçum kesinleşmeden, programda ismimi ve beni 70 milyona rezil etti. Kimsenin yüzüne bakamadım. Beni tanıyanların da beni hor görmelerine sebep olmuştur. Beni yerden yere vurdu. Reyting yapmak için beni kullandı. Ben ölürsem kayıtlara bakılsın, bana yapılan iddiaların doğru olmadığı anlaşılır. Benim suçum sadece sevmektir. Ben kötü bir şey yapmadım, bu da araştırılsın ve benim gibi insanlar da yanmasın. Beni rezil eden Serap Hanım, başkalarının canını yakmasın. Önce araştırsın, sonra yargılasın. Ben T.C adaletine güvendim ve onlar benim suçsuz olduğuma karar verdi. Serap Ezgü, benim ölmemdeki tek sorumludur.

Mezarıma gelsin, son defa sevdiğini söylesin. Ben onu duyarım. Ben ölsem de ruhum onu sevecek. Deli Çoban seni hep sevdi. Çok sevdi ama kader utansın. Ben seni sevdim de öldüm bir tanem.

Benim mezarım istanbul’da olsun, Sibel’im rahat gelsin.

Tam mutlu olacaktım ki Serap Ezgü karşımıza çıkıp bizi ayırdı.

Tek suçum çok sevmek, çok sevmek.

Tek hayalim Sibel ve 1 ekmektir, bölüşüp yiyelim.’ Öte yandan, programında Hasan Konduoğlu’na ‘sapık’ demediğini de öne süren Serap Ezgü’nün program bantları incelenmek üzere soruşturmayı yürüten Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı tarafından istendi.