BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Rijkaard sert yüzünü gösterdi

Futbolcularıyla sıcak ilişkilerde bulunan Frank Rijkaard sert yüzünü gösterdi ve Florya'da masaya yumruğunu vurdu.

Abone ol

Rijkaard'ı kaybedilen iki puan değil; Baros ve Kewell'ın tavırları çileden çıkardı. Florya'daki toplantıda sert uyarılarda bulunan Hollandalı hoca,"Gelecek sefer affetmem" dedi

Kasımpaşa maçında 3 gol atan Nonda'ya ilk onbirde şans tanıyan ve Baros'u yedek bırakan Rijkaard, maç öncesi ve devre arasında ısınmaya çıkmayan Çek golcü ile oyundan alınınca kimseyle tokalaşmayıp yerine oturarak tavır yapan Kewell'ın davranışlarının takım ruhuna zarar verdiğini isim belirtmeden ifade etti.

Deneyimli hocanın takımla yaptığı toplantıda, "Bu takımın patronu benim. Kimin oynayıp, oynamayacağına ben karar veririm. Formayı sezon başından beri adaletli dağıtıyoruz. Pazar gecesi içinizden birkaç kişi gerçekten hoş olmayan tavırlar sergiledi. Onlar kendilerini biliyorlar. Bu tekrarlandığı takdirde affetmeyeceğimi kafanıza sokun" dediği öğrenildi.

SİSTEME İHANET ETTİNİZ
Hollandalı teknik adamın 2 puan kaybın sebebinin sisteme ihanet olduğunu ifade ettiği ve öğrencilerine, "İkinci yarıda sistemden koptunuz. Uzun toplarla değil; yerden pasla rakiplerimizi çökerttiğimizi biliyordunuz. Tribünlerin etkisi altında kalıyorsunuz. Onlar bir an önce galibiyet golünü görmek isteyebilir ama sahadaki profesyoneller sizlersiniz. Sabırlı olacaksınız" dediği gelen haber arasında. (Yaşar Yalçın/Sabah)