BIST 10.298
DOLAR 32,27
EURO 34,70
ALTIN 2.395,27
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Öğrenci yurdunda rezil görüntü

Devlete teslim edilen öğrenciler, tadilatın zamansız yapılması nedeniyle resmen rezil oldular. İşte o rezalet görüntüler;

Abone ol

Zeytinburnu'nda bulunan Atatürk Öğrenci Yurdu'ndaki tadilat nedeniyle öğrenciler perişan oldu.Öğrenciler yataklarda ikişer kişi kalmak zorunda kaldı.

Zeytinburnu'ndaki, Atatürk Öğrenci Sitesi'nde lavabo ve duş yapımı nedeniyle başlayan tadilat, yurtta kalan öğrencileri perişan etti. Öğrenciler koridorlara etüt odalarına konulan yataklarda iki kişi kalmak zorunda bırakıldı. Yurtta suların akmadığını söyleyen öğrenciler, "Hiç tanımadığımız kişilerle aynı ranzaları paylaşıyoruz. Kalacak yerimizde yok. Koridorlar pislik içinde" dediler.

3 BİN ÖĞRENCİ KALIYOR

Yeni eğitim ve öğretim yılı yurtlarda kalan öğrenciler için sıkıntılı başladı. Yaklaşık 3 bin üniversite öğrencisinin kaldığı, Cevizlibağ'daki Atatürk Öğrenci Sitesi'nde iddiaya göre, 15 Ağustos'ta 4 katlı olmak üzere 10 blok bulunan yurdun her katına 3'er kişilik duş yapımı ve lavabo tadilatı başladı. Bitmeyen tadilat nedeniyle yurda kayıtlarını yaptıran öğrenciler için 3 blok açıldı. Odalara sığmayan öğrenciler için etüt odaları ile koridorlara yataklar konuldu. Yer olmadığı için bir yatakta 2 öğrenci kalmak zorunda kaldı. Kayıtların devam ettiği yurdun içi şantiye alanına döndü. 15 Ekim 2009'a kadar tadilat çalışmasının biteceği ve diğer bloklarında açılacağı belirtildi.

CEP TELEFONUYLA ÇEKİLEN
GÖRÜNTÜLER HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]