BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.442,97
HABER /  SPOR

Rıdvan Dilmen pes etti

Rıdvan ne diyeceğini şaşırdı. Servet'in orta sahada oynamasına anlam veremedi. Sorumlu olarak Polat'ı gördü.

Abone ol

Kötü futbol bir yana yanlış taktikler de cabası.. Takımdaki inanılmaz düşüş ve sorumsuzluğa Rıdvan Dilmen dedi.

Dilmen, hedef tahtasına iki kişiyi koydu. Biri Feldkamp diğeri de kötü gidişe çare bulamayan Adnan Polat..

(...)İnanın içimden yazmak gelmiyor. Servet’i ön libero oynatan bir antrenörün maçını gerçekten yazmak istemiyorum. Ama diğer oyunculara saygım olduğu için yazmaya çalışacağım.
Bir teknik adam güzelim takımı ancak böyle yok edebilir. Kadıköy’de ön libero Sabri, daha sonra Emre, son buluş da Servet. Galatasaray haftalardır çekirge misali ilerledi. Aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Sonuçlar herkesi aldattı, kimse önlem almadı.
Stoperde Emre ve Song, ön liberoda Servet ile ne kadar oyun kurulur bilemiyorum. Zaten oyunun devamında Kalli ikinci yarıda Servet’i kendi bölgesine çekti. İlla teknik direktör olmanız da gerekmiyor Servet’i ön liberoda oynatmamak için. Neyse ben de çok taktım bu mevzuya.

Sorumlu Polat
Galatasaray’ın oyun boyunca ilk 60 dakika tek pozisyonu yok. Gaziantep takımı özellikle ilk yarıda 3-4 tane net pozisyon kaçırdı. Ne zaman oyunun son bölümlerinde herkes kendi yerine geçti, pozisyonlar geldi.
Galatasaray şampiyonluk yolunda çok önemli iki puan bıraktı. Ancak ben burada birinci sorumlu olarak Başkan Adnan Polat’ı görüyorum. Takımın bu seviyeye gelmesine davetiye çıkardı. Haftalardır ortaya konan kötü futbola çare bulmaya çalışmadı. Tedbirler almadı. Sezon başında futboluyla parmak ısırtan, rakiplerine nefes aldırmayan, sayısız pozisyona giren Galatasaray’ı nasıl bu hale getirdiler hâlâ anlayabilmiş değilim.