BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.406,50
HABER /  GÜNCEL

İntikam için sevdiğini öldürdü

Kızını kaçıran gencin amcasını öldürdüler. Yeğenini intikam amacıyla kaçırdığı kızın üzerine kurşunları boşalttı.

Abone ol

Bursa'da, yeğeninin kız kaçırması nedeniyle geçtiğimiz günlerde sokak ortasında kurşunlanarak öldürülen Şaban Özçimen'in kız kaçıran yeğeni C.Ö, amcasını, kardeşleri vurduğu gerekçesiyle kaçırdığı kızı kafasından vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, 4 ay önce Kimya Kırbıyıklı'yı (18) kaçıran C.Ö. (27), kızın ailesiyle yaşadığı sorunları çözemedi. Bu sırada, geçtiğimiz Cuma günü, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi 349. sokakta kızın yakınları ile buluşan C.Ö'nün amcası Şaban Özçimen (49), kızın yakınları tarafından sokak ortasında kurşunlanarak öldürülmüştü.

Arabayatağı Su Deposu Caddesi'nde yol kenarında ağaçlık alanda kaçırdığı kız Kimya Kırbıyıklı ile tartışan C.Ö, çıkardığı tabancasıyla Kimya Kırbıyıklı'nın kafasına 6 el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan kız olay yerinde hayatını kaybederken, C.Ö, en yakın karakola giderek silahıyla birlikte teslim oldu. Olay yerinde yapılan aramada ise 6 adet boş fişek ile bir adet dolu fişek ele geçirildi.

C.Ö, polisteki ifadesinde, olayı şöyle anlattı: "4 ay önce Kimya'yı kaçırdığımda ailesi önce şikayetçi oldu, sonra şikayettin vazgeçtiler. Eşimle Hacivat Mahallesi'nde yaşamaya başladık. 20 gün önce eşimle tartıştık ve ben yüzüne bir tokat attım. Bunun üzerine eşim evi terk etti ve babasının evine gitti.

Eşimi geri almaya gittim ama ailesi vermedi. 3 gün önce Beyazıt'ta perşembe pazarında eşimi gördüm. Orada konuştuk ve barıştık. Ardından Yalova'ya gittik. Orada bir arkadaşımda kaldık. Akşam televizyon izlerken, amcamın öldürüldüğünü öğrendik. Bunun üzerine eşimle yine tartışmaya başladık. Gece saat 03:00'da Yalova'dan Bursa'ya geldik. Yüksek İhtisas Hastanesi önünde inerek eve gidiyorduk. Ancak eşimle yine tartıştık. Amcamı, kardeşlerinin öldürdüğünü, yazık olduğunu söyledim. O da 'ölürse ölsün, ne yapayım' dedi. Tartışma büyüyünce ve eşim hem bana hem ölen amcama küfredince dayanamadım ve tabancayı çakartarak eşimi öldürdüm."