BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen oy rengini açıkladı twitter karıştı

Rıdvan Dilmen'in referandumda evet diyeceğini açıklaması olay oldu. Meltem Cumbul da 'hayır' twiti attı. Sosyal medya karıştı evet diyen Rıdvan şeytan hayır diyen Meltem Cumbul melek ilan edildi.

Abone ol

TÜRKİYE yeni anayasa değişikliği ve devlet başkanlığı sistemi için Nisan ayında referanduma gitmeye hazırlanırken 'evet' ve 'hayır' kampanyaları start aldı. İlk kampanyayı da Rıdvan Dilmen başlattı ve twitter hesabından 'Güçlü Türkiye İçin Evet' ​videosu çekip paylaştı. Bu videolu 'evet' sosyal medyada olay yarattı.

Rıdvan Dilmen'in 'evet'ine Arda Turan, Burak Yılmaz ve Arda Turan'dan destek gelirken ilk hayırcı da 'Meltem Cumbul' oldu. 

İki ünlü isim referandumdaki oy renklerini ilan edince sosyal medya birbirine girdi. Rıdvan Dilmen'in evet demesine tepki gösteren bir kesim onu adeta linç etmeye çalıştı. 'Şeytan'a uyma 'hayır' de capsleri yapılırken, 'hayır' diyen Meltem Cumbul ise 'demokrat ve cesur' ilan edildi.

RIDVAN DİLMEN TT LİSTESİNE GİRDİ
Referandumun ilk raundunun yaşandığı twitterda Rıdvan Dilmen kampanyası ile TT listesine girerken Meltem Cumbul da twitiyle 40 bin beğeni aldı. İşte Rıdvan Dilmen için atılan twitlerden bazıları:



Meltem Cumbul için atılan twitlerden bazıları da şöyle: