BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19
HABER /  SPOR

Rico Paşa halinden memnun

Beşiktaş'ın Rico Paşa lakaplı futbolcusu Ricordinho İstanbul'u ve Beşiktaş taraftarını sevdi.

Abone ol

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, siyah-beyazlı takıma transferi öncesi Türkiye, İstanbul, Beşiktaş ve insanlar hakkında beklentileri olduğunu belirterek, ''Ama her şey beklediğimden çok fazla'' dedi.

Ricardinho, kulübün aylık çıkan dergisinde yer alan röportajında,
İstanbul'daki hayat şartlarının gerçekten çok yüksek olduğunu, burada
yapabilecekleri çok şey olduğunu dile getirdi. Futbolcu olarak 2 Dünya Kupası'nda forma giymenin çok güzel bir duygu olduğunu kaydeden Brezilyalı oyuncu, ''Kendi işinizi yaparak ülkenizi temsil ediyorsunuz. Temsil ettiğiniz nokta da olabilecek en üst mertebe'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın ''Rico Paşa'' lakaplı oyuncusu, siyah-beyazlı takımdaki lakabı
ile ilgili soruyu ise ''İlk söylenmeye başladığında 'Paşa'nın anlamını
bilmiyordum ama artık biliyorum. Hatta bu konuda özel ders aldım. Bu tür lakaplar takılınca elbette ki, insan kendini özel ve iyi hissediyor'' diye yanıtladı.

''BASINDAKİ YORUMLAR NORMAL''
Ricardinho, Türkiye'de basında çıkan yorumları da normal bulduğunu ifade
ederek, ''Basın mensupları, her zaman yeni haberleri, yeni açıklamaları
gazetelerine koymak isterler. Hatta bazen bulamadıkları zaman, bunu kafalarından da uydurabilirler. Ben bunu normal buluyorum. Çünkü çalıştığım bütün ülkelerde bu durum böyleydi'' dedi.

Brezilyalı oyuncu, takımdaki bütün oyuncularla çok iyi ilişkileri olduğunu
vurgulayarak, ''Buradaki rahatlığımın ve mutluluğumun en büyük sebeplerinden birisi de bu. Oyuncu arkadaşlarımla aynı dili konuşmasam da gün geçtikçe daha çok iç içe olmayı başarıyoruz diye düşünüyorum'' diye konuştu. Ricardinho, ayrıca cevaplamaktan sıkıldığı sorular konusunda ise ''Önceden hep yedek kalmamla ilgili sorulardan sıkılmıştım. Daha sonra 'Bayer Leverkusen maçı ne olacak?' sorusundan çok sıkılmıştım'' diyerek sözlerini tamamladı.