BIST 10.730
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.426,46
HABER /  GÜNCEL

Başbakan tedavi edilmesini istemişti

Tedavi edilen ve kulaklık takılması ve eğitim verilmesi halinde az da olsa duyabilecekti...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla tedavi edilen ve kulaklık takılması ve eğitim verilmesi halinde az da olsa duyabilecek olan 6 yaşındaki işitme özürlü Mustafa Gürbüz'ün ailesi, kulaklık için gerekli parayı bulamayınca Başbakan'a mektup yazdı.

Mustafa'nın ablası Emine Gürbüz (12), Rize gezisi sırasında Başbakan Erdoğan'ın yanına giderek kardeşi Mustafa'nın (6) durumunu anlattığını, bunun üzerine Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla kardeşinin tedavisinin yapıldığını belirtti. Doktorların, kardeşi Mustafa'nın kulaklık takması halinde az da olsa duyabileceğini söylediğini ifade eden Gürbüz, ''Bu kulaklık 8 bin YTL'dir. Ancak sigortamız bunu karşılamadığı ve babam da işsiz olduğu için kardeşimin kulaklığını alamıyoruz'' dedi.

Başbakan Erdoğan'a derdini mektup yazarak anlatmak istediğini kaydeden Gürbüz, ''Başbakanımızı telefonla arayarak bugüne kadar yaptıkları için teşekkür etmek ve kulaklığı maddi durumumuz olmadığı için alamadığımızı söylemek istedim. Fakat yaşım küçük olduğu için kendisiyle görüşemedim. Bunun üzerine mektup yazarak teşekkür ettim ve ailemin içinde bulunduğu durumu anlattım'' diye konuştu.

Gürbüz, yaşadığı maddi zorlukları anlattığı ve ''Kısacası Başbakanım bizim durumumuz hiç iyi değil'' cümlesiyle bitirdiği mektubunu, Rize Merkez Postanesine giderek Başbakan Erdoğan'a gönderdi.