BIST 10.753
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.428,63
HABER /  SPOR

Demirören takımı değenlendirdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, yönetimde bulundukları 30 aylık dönemin değerlendirmesini yaptı.

Abone ol

Demirören, kulübün aylık çıkan resmi dergisinde yer alan açıklamasında, her yeni yılın, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek bir başlangıç olduğunu belirterek, ''Yeni yıl, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, umut demektir. Biz de Beşiktaş ailesi olarak 2007 yılını yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, yeni beklentilerle ve yeni hedeflerle karşılıyoruz.

 Ocak ayının sonunda gerçekleşecek genel kurulumuz ile birlikte yeni bir sayfa
açıyoruz'' dedi. Yıldırım Demirören, 31 Mayıs 2004 tarihinde kendisini hayatının en büyük onurunu yaşatarak, kulüp başkanlığına getiren genel kurul üyelerine teşekkür
ederek, şunları söyledi: ''BJK İnönü Stadı'nı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'ni yeniledik. BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'ni Beşiktaşımıza kazandırdık. Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'yı müzemize taşıdık.

Futbolda Beşiktaş'ın ve milli takımın geleceğini oluşturacak, sahada Beşiktaş ruhuyla mücadele eden bir kadro kurduk. Amatör branşlarda 20 yıldır, 30 yıldır hasretle beklenen başarılara, şampiyonluklara
ulaştık. Türkiye'de, saha sonuçlarını tek başına başarı kriteri saymayan çağdaş
anlayışı kabul ederek gelişen yegane spor kulübüyüz. Bu, Avrupai bir yapıya sahip
olduğumuzun en açık kanıtıdır.''

GEREKLİ DERSLERİ ÇIKARDIK

Görevde bulundukları 30 aylık dönemde çok acılar, çok sıkıntılar da çektiklerini kaydeden başkan Demirören, ''Fakat unutulmamalıdır ki tarih, büyük zaferlere giden yolun, acı, sıkıntı veren, fedakarlık ve sabır gerektiren taşlarla örülü olduğunu yazar. Yaşadığımız her olumsuzluktan gerekli dersleri çıkardık. Yeni dönemde daha güçlü, daha umutlu olarak yine Beşiktaşımıza hizmet etmenin gururuyla, gece gündüz çalışacağız ve kulübümüzü dünya standartlarına taşıyacağız'' dedi..